Hayatımdaki insanın ilişkimizin ikinci yılında benden önce evli bir kadınla -kocasını da tanıdığı hâlde- 2 yıl boyunca ilişki yaşadığını kendi ağzından öğrendim. Kadın sürekli buna ulaşmaya çalışıyor Instagram'dan mesaj atıyor arıyor sürekli çevresinde dolaşıyordu ve ilişkimizi huzursuz ediyordu. Ben ilk başlarda bunu bilmeyerek kadın her ulaşmaya çalıştığında aradığında ekran görüntüsünü alıyordum saklıyordum dediğim gibi sonradan evli olduğunu öğrendim. Sevgilim kocasıyla ticaret yapıyor ve karısıyla da ilişki yaşıyormuş artık âşık olmuştum ve geçmişte kaldı diye affettim ve her kavgamızda bana verdiği her ahlak edep dersinde haliyle bu bilgiyi ısıtıp önüne koyuyordum sevgilime artık güvenim kalmamıştı mail hesabındaki fotoğraflara girdiğimde kadının evinin önünde beklerken evi çektiği fotoğrafları gördüm benim evimin önünde de çok beklerdi ve bu tarz şeyleri ilk kez bana yaptığını söylerdi her fırsatta her neyse bunu görünce kendimi çok değersiz hissettim resmen evinin önünde kadının kocasının evden gitmesini beklerken fotoğrafı vardı ve bir de WhatsApp'ta durum paylaşmış sadece kadına ve kocasına özel ikisi de duruma bakmışlar onu ekran görüntüsü alıp saklamış ne mana anlamadım bunları kendine gösterip kavga ettim bana dedi ki beni sürekli tehdit ettiğin için senden soğudum şu bu mailine girdim diye suçladı üste çıktı her neyse bu olaydan sonra yavaş yavaş uzaklaştı ve başka bir av bulup ben hayatındayken üstelik beni terk etti aldatarak aşağılayarak fiziksel şiddet uygulayarak üstelik. Ben de o kadının kocasının numarasını buldum şeytan diyor ara her şeyi anlat işyerinin adresini ver adamı kapısına gönder. Bu arada yeni sevgilisi de iş yerinden. Ama hiç benim karakterime yakıştırdığım bir şey değil bu. Dört yıl ilişkim sürdü ama gidip de böyle bir şey yapmadım blöf yaptım hep. Ayrıca o evli kadın da çok arsız hak ediyorlar ikisi de ifşa edilmeyi ama adam kadını öldürür diye korkuyorum iki küçük çocukları var
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer