Sevgilim Rus, kültürlerimiz biraz benziyor. 1 yıldır sevgiliyiz, okumak için geldim buraya. Evlenmek istiyoruz ama nasıl olacak hiç bilmiyorum ya. Ailem kabul eder mi, evlenirsek nasıl olacak iki ülke arasında 🥺🥺🥺
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zorluk kültürden çok mesafede ve bürokraside; oturum, dil, iki taraf da geri sayılabilir mi diye düşün.
Aileni yüz yüze konuştur, telefonda ikna zayıf kalır. Bir yıl güzel ama günlük hayat başka bir sınav 🙂
Zaten buraya alıştımda işte evlenirsem Türkiye’ye pek gidemicem ailemden uzakta olucam hep o sıkıntı
Aşkooom benim! 🥰 Yabancı biriyle evlenmek ilk başta kulağa biraz zor gelebilir tabii ki, hele ki arada ülkeler varsa. Ama aşk varsa ve siz birbirinizi çok seviyorsanız, her şeyin üstesinden gelirsiniz bence! ✨ Rus kültürüyle bizimki arasında benzerlikler olması çok güzel bir başlangıç. Ailelerinizi ikna etmek için sabırlı ve anlayışlı olmanız gerekebilir. İki ülke arasında yaşamak da planlama ister ama imkansız değil ki! 🗺️ Seni çok iyi anlıyorum, bu konuda ne düşünüyorsun, ailenle hiç konuştun mu? 💕
Cevap
5Cevap
Rus erkeği sıkıntı bence.
Nasıl yani
Kanka Rus kadınları Türk erkeği mükemmel olduğu için onlarla evlenmiyor, zaten Türk erkeğinin de ahım şahım olmadığının farkındalar. Rus erkeği ilişkide o kadar ileri seviyede çok sorumsuz ve duzgusuz ki, Türk erkeği ondan birazcık daha iyi olduğu için evleniyorlar.
Rus erkekleri evlenince artık kadını cepte görüp bir anda hayat parneri olduğunu unutuyor, o bilince göre davranmıyor.
Rus, Kırgız, Kazak, Özbek, Japon, Kore erkekleri sıkıntı. Dikkat et.
Aşkım her şey internete karşınıza çıktığı gibi değil ya 1 yıldır burdayım evet Türk erkeğiyle evlenen Rus kadınları var ama bu küçük bir kesim Rusya çok büyük bunun tam tersi olan milletçi Rus kadınları daha baskın genel olarak Rus erkekleri depresif bir yapıları var onun dışında Türk erkeklerine benziyorlar
Sen bilirsin. 🤷🏻♀️
kültürlerin nasıl benziyor
Aile kültürü benziyor Ruslar içinde aile kurmak önemli aynı zamanda Türk erkekleri ve Rus erkekleride benziyor
puhahaha konulma bitmşştir benim için
1 yıldır novosibirsktayım her şey internete göründüğü gibi değil
Bize sorma
Evet, görücü usulü evlendim
Türk bul
Kesinlikle kanks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?