Yabancı biriyle evlenmek?

24 yaşındayım 1 senedir ilişkim var. sevgilim mısırlı türkiyede yaşıyor 7 senedir burada. üniversitede aynı sınıftaydık 3 sene arkadaşlığın ardından sevgili olduk her yönüyle çok iyi anlaştığım özellikle dini yönden tam istediğim gibi birisi ve bende anneme anlattım fakat hiçbir şekilde olumlu bakmıyor onaylamayacağını söylüyor ailesini asla tanıyamayacağını ve ilerde evlenince boşanacağımızı kesin olduğunu düşündüğünü söylüyor ya iyi birisiyse diyorum o zamanda eğer o kişi çok iyiyse bile ikiniz çok farklısınız bir yerde asla anlaşamazsınız diyor. anneme senin için problem olan şeyler benim için önemli değil diyorum o bahsedilen konular benim onayladığım şeyler diyorum ve evlensek bile türkiyede olcaz asla başka yerde yaşamicaz diyorum sen sevdiğin için iyi şeyler görüyosun diyor. baban asla onay vermez bende sana kefil olamam istiyosan git ama asla onay vermicez bizim onayımız olmadan asla mutlu olamazsınız diyor. ihtimaller üzerinden konuşuyor ama hep kötü ihtimalleri söylüyor iyi kısımlar varsa diyincede bilemeyiz diyor 5 sene bile tanısam onu içim asla ısınmaz diyor. ailemi nasıl ikna edebilirim? ilişkimde çok mutluyum ve onu çok seviyorum.

Yabancı biriyle evlenmek?