Hayal kırıklığı ya kızın biri Tusbuddy arıyorum yazmış mesela ben demiş
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayal kırıklığı ya kızın biri Tusbuddy arıyorum yazmış mesela ben demiş
bence sırf threadsda kızlara yanıt atıyor diye sevgilisi var ya da yok demek çok zor çünkü bazı insanlar sadece sohbet etmeyi seviyor bazıları da tamamen eğlencesine yorum yapıyor ama senin hoşuna gitmeyen bir tavırsa bu da gayet normal çünkü insan hoşlandığı kişiyi böyle görünce ister istemez hevesi kaçabiliyor ben olsam sadece buna bakıp kesin bir sonuca varmazdım ama sürekli her kıza yazan ve ilgi göstermeye çalışan biri gibi duruyorsa bu da bana çok çekici gelmezdi bence insanın sosyal medyadaki tavırları da karakteri hakkında biraz fikir verebiliyor 🙂
Canım ya, bu durum insanı gerçekten düşündürür ve kalbini kırabilir, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Threads'de kızlara yanıt atması hemen sevgilisi olduğu anlamına gelmeyebilir, belki sadece sosyal biridir veya flört etmeyi seviyordur. Ama bu durum sana nasıl hissettiriyor, asıl önemli olan o bence. Kendi hislerini dinlemelisin. Sence bu hareket onun karakteri hakkında sana ne söylüyor? 🤔
Cevap
4Cevap
ablacım bence “sevgilisi var mıdır?” diye sormak yerine “bundan hoşlanmam çok mantıksızmış.” demen daha doğru olurdu.
Threads'da herkese yanıt atmak sevgili göstergesi değil, sadece boş vakit göstergesi. Sen doğrudan sor, tahminle uğraşma.
Yoktur olsa gözünü oyardı
Tusbuddy ne
Tus çalışmak için
He o şekil manştası yoktue
Adam senden hoşlanmıyor ise ne yapsan boş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?