AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Kapalılar açıklara oranla daha istekli ve istekli oluyor, çünkü kapalılar duyguları istekleri hep içinde baskıladıkları için sonradan azıtıyorlar sns
dışarıdan çok efendi çekingen duran biriyle konuşmaya başlamıştım ilk buluşmada öpmek istedi ben reddedince sen sevgilinle çekirdek kola yap demeye başlamıştı ve orada bitti. şimdi kapalı bir kızla sevgili olmuş çok şaşırdım. sizce kıza güven verdikten sonra kız da bir şeyler yapar mı?
Kız o güveni hissettiği an her şey olur, ama seven adam gerçekten seven birisi o denyonun yaptığını yapmaz
Sen neden kudurdun bu kadar sana ney battı, yoksa annen ve sen aynı yolun yolcusumusunuz da bu kadar kudurdun 😊 muhatap olmaya değmeyecek kadar aciz ve sefilsin
ya bu kişinin amacı ne anlamadım herkese yazıyor durduramıyorum da
Profiline girip engelleyeceksin şikayet edeceksin sürekli
Ben de tesettürlüyüm. Hiç sevgili yapmadım, zaten sevgili, flört vs. işleri de haram, günah. Zaman öyle bir hâle geldi ki;sevgili de yapmak da normalleştti, tırnağa oje sürmekte... Umarım o dediğini yapmazlar.
Aynen öyle
Onlarda insan onlarında duyguları var o yüzden herkes gibionlsrda uygun ortamda elindetutar öper sever sevisir yeterki kimse görmesin parklarda öpüşen kapalılar çok gördüm bu her insana normal
Bilinmez açık bir kız belki hiç elletmiyor belki master yaptı yatakta. Açık kapalı diye bisey yok bence
Kapalılıkla alakası olduğunu düşünmüyorum. Öyle kapalılar gördüm kiii kapalı olduğuna 1000 şahit ister)
Edepsiz olunca insanlar her şekilde her şeyi yapabiliyor. Görmek hoş değil ama sapkınlık devrin hastalığı
evlenirken bakireyim diye kandırabilmek için kızlık gitmesin diye arkadan veriyorlar sonra
dışarıdan çok efendi çekingen duran biriyle konuşmaya başlamıştım ilk buluşmada öpmek istedi ben reddedince sen sevgilinle çekirdek kola yap demeye başlamıştı ve orada bitti. şimdi kapalı bir kızla sevgili olmuş çok şaşırdım. sizce kıza güven verdikten sonra kız da bir şeyler yapar mı?
Hiç kapalı tecrübem olmadı bilmiyorum yakınlaşıyodur muhakkak
@güngelende_aygidende ne diyon kızım
Benim kapalı kız arkadaş var sevgilisiyle yakınlaşmayı bırak aynı evde bile kalıyor o an neler yaşanır bilemem
😂😂
Kişiye göre değişir. Kapalı/açık olmakla ilgisi yok
tabiki öyle. ben dışarıdan çok efendi çekingen duran biriyle konuşmaya başlamıştım ilk buluşmada öpmek istedi ben reddedince sen sevgilinle çekirdek kola yap demeye başlamıştı ve orada bitti. şimdi kapalı bir kızla sevgili olmuş çok şaşırdım. sizce kıza güven verdikten sonra kız da bir şeyler yapar mı?
Karaktersiz biriymiş işte boş ver. Böyle biriyse eğer demek ki o kızı da çok kolay kandırmış diyebiliriz
2-3 buluşma sonrasında da kızdan hevesini alıcak bırakıcak zaten sonuç bu bence. siz ne diyorsunuz
Tamam işte boş ver canım takılma sende unut gitsin böyle birini aklında tutmaya değmez
aynen öyle doğru söylüyorsunuz. ya bir de beni engellemişti 3-4 gün sonra engeli kaldırmış aradan 2 hafta geçince kendi kendine yine engellemiş amacını da anlamıyorum
Ay gereksiz yere kendini hatırlatma çabası mı ne diyelim sen o yokmuş, hiç tanışmamış gibi davran boş ver
sizce bu erkeğin uzaktan kuzen olan kuzeniyle birlikte olmak onu kıskandırır mı ne düşünür
Sanırım sen hâlâ onu unutamamışsın ve onunda bunu farkedip kıskanmasını istiyorsun. Sana bir şey söyleyeyim mi canım anladığım kadarıyla öyle birinin umurunda bile olmaz bence
Aradığı güveni bulan her kız yakınlaşır bazıları sevişir
Bir kız kapalı olunca ne değişir ki önce güven
Kişiye göre değişir ama illaki bir şeyler oluyor
Haklisinn katiliyorumm
daha bir haftaya evvel sevgilim arabada orl. yptı. türbanı hep sp. rm oldu
cidden yapıyorlar mı öyle şeyler ya
tabiiki. neden yapmasınlar. hem de daha istekli
yapar. doğası bu.🤷♂️. o arabadaki olayda elimin nerede olduğunu tahmin edemezsin üstelik.. yapar yani
ya çocuk da öyle bir kandırıkçı ki kendini öyle seviyormuş gibi gösteriyor ki inanamazsın. ben bile beni seviyor zannediyordum o iltifatlara, seninle ciddi düşünürüm demelerine. meğer hepsi oyunmuş istediğini alamayınca bıraktı. eğer kız da iyi niyetliyse çok çabuk inanır yani demi?
inanırsa..😀malum.. belkide inanmak ister , kızı bilemeyiz.🤷♂️
sizce bu erkeğin uzaktan kuzen olan kuzeniyle birlikte olmak onu kıskandırır mı
Ohho sabah aksam veriyorlar. Kapali iki tane sevgilim var 🔥
Kişiye göre değişir ama illaki bir şeyler oluyor
Eski sevgilimle sadece iliskiye girmedik diyeyim sanirim bu cevap yeterli olur🙂
Maalesef yapabilir cunku kadinlar guvenince neler neler yapiyor sasirirsin, sen de kapali misin
yok ben açığım
Anladim , peki boyle seyler yaptin mi
hayır. nikah masasına oturmadan kimseye güvenmiyorum ben bu devirde böyle şeyler de asla yapmam o yüzden
En dogrusu da bu zaten🌹
2-3 buluşma sonrasında da kızdan hevesini alıcak bırakıcak zaten sonuç bu bence. siz ne diyorsunuz
Kiz akilliysa bunlar olmaz
tabi öyle ama çocuk da öyle bir kandırıkçı ki kendini öyle seviyormuş gibi gösteriyor ki inanamazsın. ben bile beni seviyor zannediyordum o iltifatlara, seninle ciddi düşünürüm demelerine. meğer hepsi oyunmuş istediğini alamayınca bıraktı. eğer kız da iyi niyetliyse çok çabuk inanır yani demi?
İnanabilir ama belki de yemez yani
sizce bu insanın uzaktan kuzen olan kuzeniyle birlikte olmak onu kıskandırır mı
Evet kiskanabilir deneyecek misin
ben onu fake hesaptan takip ediyorum artık seninim diye şarkı paylaşmış. şahsen siz bu insanın gerçekten sevdiğine inanıyor musunuz
Yakinlasiyodur heralde
Çok daha ateşli oluyorlar
E herhalde
2-3 buluşma sonrasında da kızdan hevesini alıcak bırakıcak zaten sonuç bu bence. yaşı da daha 19 evlenecek değil. siz ne diyorsunuz
Valla kız atesliyse birde yatakta iyiyse ki genelde öyle olurlar bırakmaz
Kim kimi kıskanmazki
Evet, evlilik öncesi doğru değil ama herkes için geçerli bu dediğim
Evet oluyor maalesef illaki yaptık biz de bir şeyler ama doğru değil yani
2-3 buluşma sonrasında da kızdan hevesini alıcak bırakıcak zaten sonuç bu bence. yaşı da daha 19 evlenecek değil. siz ne diyorsunuz
Haklısınız
her kapalı olmasa da yakınlaşan çok var...
belki kıza güven vermesine gerek de olmamış olabilir... bazı kapalılar gayet rahat olabiliyor... öyle bir kızsa güvene gerek olmamış olabilir
ya da senin söylediğin gibi güven vermiştir ama sana ilk buluşmada öyle yaptıysa pek sanmıyorum
Evet yakinlasiyorr onlarda istekli
Evet oyle baslar zatenn bu islerr
ya çocuk da öyle bir kandırıkçı ki kendini öyle seviyormuş gibi gösteriyor ki inanamazsın. ben bile beni seviyor zannediyordum o iltifatlara, seninle ciddi düşünürüm demelerine. meğer hepsi oyunmuş istediğini alamayınca bıraktı. eğer kız da iyi niyetliyse çok çabuk inanır yani demi?
Oyle birinden ayrilmissin bence iyi olmus evwt haklisinn inanir tabiki
tokalaşmayan tipleri tanıyorum
yakınlaşanları vardır
açıklara göre daha çok hemde
Kara çarşaflı FBim bile vardi
@güngelende_aygidende?
bunu bende çok merek ediyorum kapalı kızlar çekici buluyorum ama aklımda sorular var
Öpüşmüştük sadece
Bence siz kendi hikayenize odaklanın , o hikaye bitip başkası ile başlamış bile
engelle kaldır sonra yine engelle yapmanın amacı ne peki
Kendi hayatına odaklan
Sadece okadarmi
Hem nasıl yakınlaşmak, aklın çıkar
Belki güven vermesine bile gerek kalmadı bi’ şeyler yapması için
Gülhane parkından mı yazıyorsun bana
Ne türbanlılar var bilemezsin, aklın durur.
Parayla seks yapan türbanlı kaynıyor artık ortam sen ne soruyorsun.. Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.
Ne gibi bir yakınlaşma?
anladığınız gibi işte
Sarılma anladım el ele tutuşma anladım bunları Anladım yani
Benim sevgilim kapalıydı
Gùnahdan korkmayan yapar
en ateşli onlar oluyor
Bunun kapalilikla alakası yok
İllaki yapan var
Bilmiyorum yapan yapar simdikiler iyice yalama oldu
Tabiki yakınlaşıyor
Evet
Kesinlikle evet yapar
ya çünkü çocuk öyle bir kandırıkçı ki kendini öyle seviyormuş gibi gösteriyor ki inanamazsın. ben bile beni seviyor zannediyordum o iltifatlara, seninle ciddi düşünürüm demelerine. meğer hepsi oyunmuş istediğini alamayınca bıraktı. eğer kız da iyi niyetliyse çok çabuk inanır yani demi?
Hemen inanır hemde
2 3 bulyşma bile fazla
ilk de alır mı hevesini diyorsun
Gt yap ben sana anlatsyom kendimden
Elbette 😅
Yapar tabiki öyleler genelde daha istekli olur
İnanır elbette erkek milleti 🙄😅
Birlikte olursa zor bırakır 🙄
ne gibi
Baya yani birlikte olursa bırakmaz kızı
ileriye giden şeyler yaparsa mı
Evet
neden yakınlaşmasın.
Evet, neler neler yapıyorlar. Uf uf uf.
onlarda da nefis var
Kapalı kızdan korukucaksin şu dönemde
@güngelende_aygidende alindinmi askimm:d
Bence yaparlar ya
hepsi degil
hıhı..
bulabildiğine gidiyor
çocuk mu
aklı çocuk gibi
kız hani güzel falan olsa anlıcam yani. kız sıradan makyaj bile yapmayan kapalı biri. bence sırf yüz buldu diye konuşuyorlar
makyaj yspmayanlar
en üst seviye çekiciliğie
sahip kişilerdir..
kapalı giyim daha güzel
ve haz veriyor..
her neyse. 2-3 buluşma sonrasında kızdan hevesini alıcak bırakıcak zaten sonuç bu bence. siz ne diyorsunuz
kısmet kimse bilemezki
ama senin aklın hala ında sanki
ben onu çok ciddiye almıştım inanmıştım ama beni yarı yolda bıraktı. o yüzden mutlu olmasını da istemiyorum
haklısın
çok insan
senin durumundaDır..
ya bir de beni engellemişti 3-4 gün sonra engeli kaldırmış aradan 2 hafta geçince kendi kendine yine engellemiş. amacını da anlamıyorum
arayışları devam ediyor..
sen nsll birisin..
denklik nasıl dı
yoo sessizlik içinde dur
kıçını yırtar durur
kıskanır yani
sana dedimya sesiz ve uzaklaş
ölmüş gibi yap
kıçını yırtar senn için
ama şu an hayatında bir kız var ve beni tekrar engellemiş. hala aklında mıyımdır
bırak senle
iyi başladı
ama iyi gitmedi
ona yüz werme
nslsnn
Evet
Evet yapar kesin
ya çünkü çocuk öyle bir kandırıkçı ki kendini öyle seviyormuş gibi gösteriyor ki inanamazsın. ben bile beni seviyor zannediyordum o iltifatlara, seninle ciddi düşünürüm demelerine. meğer hepsi oyunmuş istediğini alamayınca bıraktı. eğer kız da iyi niyetliyse çok çabuk inanır yani demi?
Kandirikci mi sen nerelisin😂
Aynen iyi niyetliyse hemen inanir😊
Bencede cunku erkegin yapisi oylr
Ama kizda aklliysa senin yaptigini yapar
o kızla da aynı okuldalarmış hiç utanmıcak mı mesela ya ne bileyim
Utanmaz zor
sizce bu erkeğin uzaktan kuzen olan kuzeniyle birlikte olmak onu kıskandırır mı ne düşünür
Hayir