Erkekler yakınlaştığı, bişeyler yaşadiğı kızı özler mi? onunla yaşadığı o Anları düşünüp sık sık aklina getirir mi
Beyler bu konuya nasıl bakıyosunuz merak ettim sizin için önemli mi
Not: Terk etmiş olsa bile yaşadiği şeyleri düşünüp özlem duyar mı sizce?
Beyler bu konuya nasıl bakıyosunuz merak ettim sizin için önemli mi
Not: Terk etmiş olsa bile yaşadiği şeyleri düşünüp özlem duyar mı sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kişiden kişiye değişir duygusal bi bağ kurduysa kolay kolay unutamaz hatta özlem bile cekebilir
Ya duygusal bi bağ değilse başka türlüyse, o zamanda özleyebilir mi
Hyr duygusal bağ özeldir heryerde bulunmaz ama onun dışındaki herşey başkasında bulunabilir sohbet muhabbet hatta cinsellik bile dışarda cok rahat bulunabilir ve aynı şekilde duygusal bağ dışındaki herşey unutulmaya meğillidir ve unutulur
Ya yıllardır birliktelerse aralarinda bi bağ varsa ve kız o adama çok aşıksa, Adam bu kizi unutabilir mi yine de onunla yaşadiklarini
Adam aşık değil ama kiz çok seviyo
Adamın kafasında bir anı olarak kalır sadece bu kızı ise hayal meyal hatırlar sadece bu bir ilişkinin unutulmaması icin o ilişkide iki kişininde birbirini sevmesi lazım ancak öyle unutlmaz olur diğer türlü olan şeyler fasa fiso
Maalesef gerçekten seviyorsa nereye baksa onu gorur
Aşık değilse, ama başka türlü bi bağ varsa aralarinda yine de yaşananlari düşünüp özleyebilir mi
O alışkanlık olur alıştığı şeyi özler o zaman alışkanlıklar kolay bırakılmıyor sigara gibi dusun
Asla dünya 1 kızın etrafında mi? Dünya annelerin ayakları altındadır
Psikolojik bir durum istersen yardımcı olabilirim konu hakkında kesin bir çözüm 😏
daha iyisini bulursa hayır
Evet çoğu kez
Yoklukta ise evet