Yazdığım çocuğun sevgilisi varmış?

Ya şimdi ben bir çocukla takipleşiyodum ilk o eklemişti beni bende takip ettim onu sonra bu çocuk beni yakın arkadaşlarına ekledi hiç tanımadığı halde bende ilk ekledim ama sonra çıkardım tanımıyorum diye ama o zaman çok umrumda olmamıştı açıkcası sonra bu çocuk foto attı instaya post olarak sonra bir tatlı geldi gözüme baktım fotolarına sonra beğendim hepsini sonra bir kaç hafta ben hep böyle bakrım fotolarına benim de hiç fotom yoktu çocuğun beğenebiliceği hiç bişi atmıyodum instaya sonra yazıyım ben buna ya ne kaybederim dedim ama baya hoşlanıyorum çocuktan sonra yazdım ben senin içinde mahsuru yoksa tanışabilir miyiz diye sonra sevgilim var dedi ben şok oldum çünkü hiç ne bir foto ne bişey sonra bende çocuğa şey dedim hayatımda ilk defa bir erkeğe yazdım onunda sevgilisi var işte bu da benim şansım yazdım çocuk valla kusura bakma ya :(( yazdı aynen böyle bende sonra belki ileride en azından arakadş oluruz dedim çünkü kaybetmek istemiyorum olabiliiiir yazdı bende kim bu şanslı kız açıkcası merak ettim dedim o da aynen böyle yazdı orasıda bende kalsın😜 neyse umarım görüşürüz dedi umarım yazarsın da görüşüz dedim sonra yazar mısın ki dedim o da bilmem yazarım herhalde dedi bende umarım yazarsın dedim neyse görüşürüz dedi bende görüşürüz dedim bitti konuşma ama çocuktan baya baya hoşlanıyorum yanş sevgilisi olduğunu bilseydim bu kadar bağlanmazdım ama işte o gözleri bitirdi beni bide öyle bir kibar konuşuyo ki hiç tanımadığı biri olduğum halde sanki sevgilisi olmasa oluxakmışız gibi o kadar tatlı ki ama sevgilisi var ve ben ne yapıxağımı bilmiyprum arkadaşlar biraz akıl verseniz bana o kadar hoşlanıyorum ki kaybetmeyi göze alamıyorum ama çocukla ilk konuşmamız da böyle oldu işte ama ne sorduysam bana hep olumlu yaklaştı hani o kadar inandım ki şuna ortada kız olmasa biz kesin oluruz ama ne yapıcam bilmiyprum ynai onalrı da eğer gerçekten seviyorlarsa ayırmak da istemiyorum ama çocuğu da çok seviyorum ama napıcağımı bilmiyorum adam akıllı akıl verin nolur
Yazdığım çocuğun sevgilisi varmış?