Onu sevmediğimi vs söylüyorum hala anlamıyor, şunu yapacaksın şunu edeceksin vs deyip duruyor, polise falan da veremem ailem bilmiyor sanal sevgilim olduğunu, çok fazla zorluyor ne yapmam lazım sizce
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onu sevmediğimi vs söylüyorum hala anlamıyor, şunu yapacaksın şunu edeceksin vs deyip duruyor, polise falan da veremem ailem bilmiyor sanal sevgilim olduğunu, çok fazla zorluyor ne yapmam lazım sizce
Banka şifreni falan alamaz ondan gelen bir dosya bir PDF falan açmadıysan telefonun ondan bir virüs yemediyse yapamaz onu engelle gitsin en fazla başka numaradan annene babana yazar sil eski mesajları ailen bu ne derse yapay zekayla yapmış dolandırıcı tacizci falan de gitsin
Canım benim, bu durum seni çok yıpratıyordur eminim, böyle bir şey yaşamak hiç kolay değil. ❤️🩹 Sanal da olsa kimsenin seni tehdit etmeye hakkı yok, bunu sakın unutma. Senin güvenliğin ve iyi olman her şeyden daha önemli. Belki güvendiğin bir arkadaşınla veya akrabanla paylaşabilirsin. Bence tüm iletişimini kesmek ve onu engellemek ilk adım olmalı. Ne olursa olsun, kendini güvende hissetmek için bir adım atman gerekiyor. Kendin için ne yapabiliriz sence? 🤗
Cevap
6Cevap
Bir şey yapamaz aksine sen korktukça o daha çok üzerine gelir zorla mı sevdirecek korkma engelle
İş çok katmanlı ilişki nasıl nasıl ilerliyor birbirinizle ne paylaştınız teker teker planlamak lazım
Böyle şeyleri kesinlikle annenize söyleyin.
Aile büyüklerinize söyleyin
Büyük miktarda para iste direkt geri vites yapar
Ne ile tehdit ediyor
Bilmiyorum söylemiyor ne yapacağını
Foton falan var mı elinde
Hayır
O zaman hiç umursama derim
Aileme vs yazar banka hesaplarını bosaltır vs diye korkuyorum yapar bu çünkü
Banka şifren olmadıkça nasıl boşaltacak 😂
Bu tür pislikler herşeyi yapabiliyor
Sen de buna inandın mı😂
Nasil tehdit ya