- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 güBence bu sadece erkeklerle ilgili bir durum değil. Tek bir kişiyle yetinemeyen kadın da var, erkek de var. Ama bana göre gerçekten seven insanın gözü başkasını görmez. Bir ilişkide sevgi, saygı ve bağlılık varsa başka arayışlara girmez. Yetinememek biraz da karakter ve değerlerle ilgili bir mesele. ilişkide hayatındaki kişiyle yetinmeyen insanın karakteri sorgulanır. Birini seviyorsan ve onunla bir ilişki içindeysen, gözün başkasını aramamalı. Sadakat bir tercihtir, bunu gösteremeyen birine de söyleyecek fazla bir şey bulamıyorum.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
4 güaslında seven erkek tek bir kadınla yetinir sıkıntı yok ama kadınlar genelde şimdi bir erkekten ne istiyor hep para pahalı pahalı eşyalar istiyor hep gezmek istiyor hep tatil lüks ev ve lüks araba istiyor ve maaş gününde kadınlar erkeklere ay canım benim oy yavrum benim diyorlar öbür günler pijama ile kalkıyorlar yemek yapmıyorlar kocasını düşünmüyor yani kocasını işe geçirmiyo ve sürekli geziyor eşine düzgün davranmıyor bir erkek konuşmak istiyor dinlemek istiyor anlaşılmak istiyor ve erkek bir şey dediği zaman dinle dinlemesi lazım bir kadın ya da bir erkek bir şey dediği zaman türlü yapalım dediğinde kızdırmaması gerekiyor Bu sefer ne oluyor kadın bunları yapmadığı zaman erkek başka tarafa gidiyor yani başka kadına gidiyor öbür kakadım belki onu dinliyor istediklerini yapıyor yani bu sefer de hem cinsel bakımdan hem de aldatma oluyor yani
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
4 güTek bir insanla yetinmeyenlerin kadını erkeği yok.
Cinsiyet özelinde bir durum değil.
Erkek özelinde değerlendirecek olursa yanıt yine aynı.
Nefis, doyum noktasının sınırı olmayan Arzu ve isteğe sahiptir.
Kâinatı ver, Tanrı olsun, ondan da sıkılır. O konumda gider avare dolaşan bir dilenciyi kıskanır.
İnsan, sahip olmadığı her şeyi ister. Fakat her şeye sahip olmak zorunda değildir. Biyolojimizin temel ihtiyaçları ve doygunluk noktaları bellidir, bu ayarı kacirmamiz bizi sağlıksız bireylere dönüştürür.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Çok eşlilik yasal olsa, kadınlar erkeklerle başa baş giderdi. Kadınların çoğunun birden fazla erkekle yetinmiyor olması toplumsal baskıdan kaynaklıdır. Erkek yaparsa elinin kiri kadın yaparsa o*uspu olarak nitelendirildiğinden. Buna rağmen birden fazla erkeği idare edip bunu açık açık gösteren kadınlar da yok değil.
Yani demem o ki insan olduktan sonra kadın erkek farketmez, fırsat eline geçerse ikisi de tek bir kişiyle yetinmez.
21 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ebru'cum, bu soru o kadar çok kişinin aklını kurcalıyor ki, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 İlişkilerde maalesef böyle deneyimler yaşamak çok üzücü olabiliyor. Bence bu, her erkeğin böyle olduğu anlamına gelmiyor, tamamen kişisel tercihlerle ve bağlanma şekilleriyle alakalı bir durum. Bazı insanlar sorumluluktan kaçıyor ya da ne istediğini bilemiyor. Önemli olan, senin ne istediğin ve nasıl bir ilişkiyi hak ettiğin. 💪 Sen bu konuda neler düşünüyorsun peki?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
4 güBunu her erkek için söyleyemeyiz ama erkeklerin birçoğunun bu konuda böyle olduğu bir gerçek erkekler arı kadınlar çiçek ve onlar her çiçekten bal almaya çalışıyorlar doğalarım mı böyle karakterleri mi böyle yetiştirme tarzları mı böyle bilemiyorum
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 4 güKaraktersiz oldukları için. kadınlar özellikle seçiyor bu tipleri.
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. Abi kim bu erkekler mk.
şu an antalyadayım, dün tur düzenleyen elemanın biri yanaştı. Abi turlarım var tekne köpük partisi falan bir kızlar var diyor uf uf
Dayı benim başım bağlı (sadece hoşlandığım biri var-dı o kadar) bana ters dedim. Baba boş ver kimin haberi olacak gel diyor 0rospu evladı.
Ama bu elemanın da yanından karı kız eksilmiyordu XNNDNDNDDNJD
Yani bize değil az kendinize baksanız ya da daha doğrusu herkes iyi sadık güvenilir istiyor kimse kalkıp kendide istediği gibi biri olsun diye çabalamıyor aw20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
4 güBunu kabul eden kadınları ne yapalım.
Bence bunu erkek kadın olarak değilde insan olarak nitelendirsek daha doğru ve etik olmaz mı?
Ne dersiniz?
Çünkü sizin söyleminize göre kadın yapınca gereksinim ,
Erkek yapınca doyumsuzluk tasvirine denk düşüyor.
Adalet herkese lazım.14 Yorumla- 4 gü
Bu dediğiniz erkekler kimlerle beraber?
- 4 gü
Ne alemsin ya. Tövbe tövbe
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
4 güSanki kadınlar tek erkekle yetiniyo da ahdhhdh
63 Yorumla- 4 gü
Kadınlar daha yetingen sanki ama ?
- 4 gü
yok be bu zamanda kadınlar daha çok zıvanadan çıktı ahdhhd
- 4 gü
Doğrudur o kadar vakıf değilim ki bu konuda yorumsuz kalıyorum
3 güParça parça seviyorlar çünkü kiminin gülüşü kiminin bakışı kiminin kalçası vs... Uzar gider bu liste. Birini bütünüyle çok güzel gözleriyle ama küçük göğüsleriyle kabul edemiyorlar sürekli bi eksik parça temini gibi düşün arabaya modifiye yapıyorlar ya hayatlarına da aynı şekilde 😂👌🏻
30 Yorumla
2 güBence Kadın erkek fark etmeksizin, bazı insanlar ellerindekiyle mutlu olmak yerine hep daha fazlasını veya "yenisini" ister. Bunun asıl sebebi cinsiyet değil; içlerindeki boşluğu, sıkıntıyı veya güvensizliği sürekli yeni bir heyecanla kapatmaya çalışmalarıdır.
Birine sadık kalabilmek olgunluk ve ne istediğini bilmekle ilgilidir. Bunu başaramayan insan, aslında kendi içindeki tatminsizliği dışarıda aramaya çalışıyordur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı.
2 güBiyolojik biraz da. İnsan genlerinin kopyasını aktarmak ister her canlı gibi.
E şimdi bi kadınla olunca, bir yavru yapsak, eğer hastalıktan ölmezse, aslan kaplan kapabilir. Tek bir dişiyşe de aunı gen karışımı olur. O yüzden, çeşitlemmesi gerekir. Hayatta kalımı artırmak için.
Bu arada, sadece erkekler için değil, kadınlar da, benzer davranışlara sahiptir. Kadın için de önemli olan şey yavrusuna sağlıklı gen aktarabiliypr mu, hayatta kalımımı sağlayacak imkanlara sahip mi erkek? Vs.
Ortalık karışık yani. Toplumsal ahlak, her ne kadar bunu düzene sokmaya çalışsa da olmuyor00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
4 güKadını erkeği olmadan kimse yetinmiyor artık.. çünkü hızlı ilsikiler zamanı bağdan çok cikara ne aldığına bakıyor insanlar.. birini sevince beklemek te güzeldir.. tabii eskiden artık.. konu ne olursa olsun sabır çaba yok.. her şey hızlı her şey sığ her şey yüzeysel.. vazgeçmek kolay.. arz talep patlamış durumda.. herkes dışardan ahlaklı içten ya da gizli kapilanr ardında başka.. diğerine akıl verirken bile yap kanka.. et kanka ilgi yoksa yapacaksın vs vs.. karşıya saygı. herşeyi geçtim insanların artık kendine saygosi yok.. bencil bri turduk artık egoli kibirli ve daha bencil bir tür olduk...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
3 güKadınlar tek bir erkekle yetiniyor mu peki? Evli kadınların bekar erkeklerden daha etkin bir şekilde sitede daldan dala atlamaları olayını herkes biliyordur. Ki reelde neleri neleri var. Artık bu durum erkeklere has olmadı. Ahlakı bozuk kadın erkek cinsiyet farketmeksizin herkesin aldatmaya ve yetinmemeye bahaneleri var maalesef.
10 Yorumla
3 güÇünkü onların iç güdüleri doyumsuz olduğu için, daha çok istekli onunda önüne geçemedikleri için, bunu doyuramıyorlar. Daha doğrusu bir kadın değilde, on kadın olsa belki doyuma ulaşabilirler. Ama gel görki yasalar buna izin vermiyor. Verse hepsini alırlar. Bu kadar doyumsuzluktamı olur. Diyeceksiniz ama öyle, eğriye eğri doğruya doğru sözünde olduğu gibi, gerçeklerin ortada olduğu bir yerde yanlıştan söz etmemiz mümkün değildir.
10 YorumlaHergün pazartesi olmasını ister misin?
Erkeklerde kadınlarda belli süreçte bir birinin hayatına dokunur, gider, ayrılır, yollar ayrılır
Derin konudan bakarsan kimin frekansı yükselirse genelde o gider
Frekans uyumu diye bir şey var
Vakti ve zamanı gelir birlikte yükseleceğiniz eşiniz gelir
o zaman zaten iki taraflı sadakat oluşur
Şahsi düşüncelerim bunlar
10 YorumlaKişisel değerler ve karakter: Bazı kişiler bağlılık, sadakat veya uzun vadeli ilişki konusunda farklı bakış açılarına sahip olabilir.
Yeni heyecan arayışı: Bazı insanlar yenilik ve farklı deneyimler peşinde olabilir; bu sadece erkeklere özgü değildir.
Duygusal olgunluk eksikliği: Sorumluluk almaktan kaçınma, dürtülerini kontrol etmekte zorlanma veya ilişki sorunlarıyla sağlıklı şekilde baş edememe etkili olabilir.
İlişkide yaşanan problemler: Bazı kişiler ilişkisindeki iletişim, yakınlık veya ilgi eksikliklerini yanlış yollarla gidermeye çalışabilir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kim demiş çoğunluk genelleme yapmak için yeterli olsa da istisnaları da göz ardı etmemek gerekir gerçi durumun bilimsel bir yönü de var bana mantıklı gelen erkekler yaradılış gereği ister hamurunda de ister geninde dollemek vardır bal arisinin bal toplarken çiçekten çiçeğe gezip çiçekleri dollemesi bunun basit bir örneğidir aslında bakma böyle dedim diye olayı mesrulastiriyor değilim sadece sorudaki nedene cevap olsun diye yazdım yoksa ilişkilerimde partnerine sadık kalmasını bilmisimdir
10 Yorumla
4 güArtık erkeklerde/kadınlarda çoğu duyguda doyumsun.
Bazıları bunu sadece seks için düşünüyor. Ama mesele seks değil, duygusal doyumda çok önemli. Bazen bir erkek/kadın kendisini değersiz hissettirenlere karşı, başka birisinde buluyor değer duygusunu. Yani bu soru tek başına bir cins için geçerli değil, iki tarafında derinden etkileyen bir durum.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 güFıtratlarına uygun değil🤷♀️

Erkeklerin kalbi (temsili değil) 61 Yorumla- 4 gü
Ggjfjffkfkfkfkff
Gizli Üye(30-35)4 güNeden kadınlar genelleme yapmaktan bıkmıyor Ülkedeki yüzde 15 lik erkekler için savaşıp erkek olarak onları görüp bilmeniz tapmanızı ne yapacağız sizler sadık karakter sahibi güvenilir efendi erkeklere şans verip gördünüz mü ki erkeğin nasıl olduğunu gerçek bir erkeği deneyimleyememiş bir erkek tarafından sadakat ile sahiplenilmemiş insanların sorabileceği sorulardır bunlar
Kadınlar çok mu masum onlar neden tek erkekle yetinmiyor aynı anda en az 5 kişi ile flörtleşen erkek yoktur ama kadın var aldatan düzinelerce kadın var kadın yaparken özgürlük erkek yaptımı şerefs@lik olarak görülüyor
Kendine Bu soruyu soranlar ya da erkeklere güveni olmayan kadınlar gerçek bir erkek görmemişlerdir ortamcı kaşar avcısı erkekler ile sevgili olup kullanılıp atıldıktan sonra erkekler neden tek bir kadın ile yetinmiyor 😂😂02 Yorumla
Cevap sahibi4 güVe artık birileri kadınlara bu erkekleri seçip beğendiği söylesin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 güKadın erkeğe, erkek te kadına yetiyor ise kimse yeni arayışlara elbette girmez. Ayrica bu bir cinsiyet değil, karakter meselesidir. Senin de çokça hemcinsin daldan dala atlıyor.
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. En sevdiğin yemeği hergün yersen, bir zaman sonra o senin en sevdiğin yemek olmaz.
O yemek bir de sana devamlı trip atarsa... 😅
12 Yorumla
4 güŞu soruya "erkekler" diyene ayar oluyorum. Ve "tüm erkeklerle naptın da ne ara tanıdın" diyesim geliyor.
13 Yorumla- 3 gü
Evet ama fazla genel
Domuz hayvanı var hani.. Nefsi, mezhebi, midesi geniş olan.. Çeke çeke ona çekmiş olalılar..
Not: Kadınlarda da var öylesi..
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
2 güBen yetiniyorum da kadınlar rahat bırakmıyor.
Sokağa bir çıkıyorum hepsi twerk yapmaya başlıyor. Taciz edenler mi dersin, "Aağğğğbiiii benimle sevişşş!" diye kendini jiletleyenler mi dersin ne yapacağımı şaşırdım artık.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
3 güTek bir kadınla yetinmeyenler denk geliyor demek ki size.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 güAçgözlüler diye
Tek bir kadınla yetinemeyenler bir yeri kopsun hahah🤣12 Yorumla- 3 gü
Yetinemeyenlerin olacaktı
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkeğin doğasında tek eşlilik yok. Tek kadınla evlilik İngiltere kraliçesi Victoria döneminde meydana çıkmış ve yaygınlaşmış bir olgu. Siyasi sebepleri vs var.
Ayrıca kadınlar aynı anda 10’larca flört yaparken artık bu soru abes kaçıyor bence.12 Yorumla- 4 gü
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 gübu işin kesinlikle kadını erkeği yok, bu bir karakter meselesi !
11 Yorumla Kadınlar erkeklerden daha fazla aldatıyor bu bir gerçek önce bunu kabul edin sonra da oyun oynama test etme gibi davranışları bırakın ve kendiniz olun, kararlarınızı duygusal değil mantık ağırlıklı verin yoksa her gece ağlayıp gündüzleri gülümsemeye mecbur kalırsınız…
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bazı erkeklerde olduğu gibi bazı kadınlarında tek bir erkekle yetinemediği sorusunun cevabını bulursanız sorunuzada cevap alırsınız derim.
Konunun cevabı evrimsel psikoloji de yatıyor.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 güİşin özü şudur ki, tanımadan benimsiyor o kadınla olmak istiyorlar. Elde etmek istiyor, tavlıyor sonra mutlaka bir konuda derin bir uyumsuzluk içine giriyor. Ya bunun her şeyi tamam da şu da şöyle olsa 10 numara olacak derken, aradığı o özelliği başkasında buluyor. Bu defa da o özellik hariç her şey ofsayt. Tekrar eskisine dönmeye çalışıyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 güYakışıklı olduğu için birden fazla kadını elde edebiliyor. Mesela ben çirkinim bana hiçbir kadın evet demez. O yüzden 1 kadın da değil hiç kadınsız şekilde hayatımı devam ettiriyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 güGüzelim erkekler diyorsun da bi erkekle yetinmeyen kadın var mı? Veya evli olduğu halde burada açıkça paylaşıp kocasını aldattığını yazdı hep ya onlara ne demeli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 güYetinirler aldatma tamamen yanlış ama kadınlar da neden aldatıldığını hiç düşünmüyor kendi bir sorgulasın acaba ben mi itekledim o yola diye. .
10 Yorumla
3 güSanırım tek kişi ile de yetinilir ama erkeklerin hayali ile kadınlar birebir uyuşmadığından sadık kalamıyor erkek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 güKafaları nasıl alıyor herşeyi bir kosyleye biraktim 😅
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Artık sadece erkekler değil kadınlar da aynı oldu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
3 güİnsanlar tek eşli bir canlı türü değil toplumsal kurallar onları tekliliğe zorluyor
10 Yorumla
3 güBunca kadın boşuna mı yaratıldı o zaman derler düz mantık 😃😃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
3 güŞerfsiz oldukları için çünkü. Böyle hemcinslerimden utanıyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
3 güDoyumsuz ve biraz da fazla çapkınlık ama evlenmeyijn
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 güKadınlar neden yetinmiyorsa o nedenle
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
3 güCinsel olarak çok eşliler çünkü. Duygusal olarak ise tek eşliler.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Seks yemek gibi her yemek aynı lezzette değilse her kadında aynı değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Kadınlar sanki tek bir erkekle yetiniyor önce sevmeyi ögrenmek gerekiyor
10 Yorumla
4 güİlginç bi soru. Halbuki kadınlar tek erkekle yetinmiyor. Aldatan aldatana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 güYetinmiyor vs erkeklere kötü diyip laf söyleyen yorumlardaki kızlar, deli gibi yazmayı bıraksınlar madem. Akıl karıştırmaya gerek yok. Dm kutum çıplak fotoğraflarla dolup duruyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. bu zamanda kadınlar daha çok zıvanadan çıktı erkeklere göre daha çok aldatıyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Ne istediklerini bilmedikleri icin hep yedekte tuttukları birileri vardır.
10 Yorumla
4 güBu soruyu gennelestirmek bence doğru değil her erkek yapmaz bunu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her erkekte değil biz 1 taneye bakamıyoruz nerede bu bolluk :))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
4 güBir kadınım bile yok. Ben erkek değil miymisim?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 güKadınlar da tek erkekle yetinmiyor artık bu iş öyle tek taraflı değil söze artık erkekler diyip girmeyin hele şu sitede orpu demeye bile utanır insan öyle insanlar var
20 Yorumla Genelleme yapmayalım her erkek bir değil mesela gerçekten değer veren birini görürsek bunu hissedersek gözümüz ondan başkasını görmez yani bu birazda kızların elinde aslında ama eğer değer verdiğin halde gidip aldatırsa o zaten...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Doyumsuz oldukları için
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 güKarakter meselesi karaktersiz olan insanlar bunu yapar
10 YorumlaGenellikle her türün erkeği yavru için dişi ile beraber olur ve yavru doğduktan sonra işini bitirmiş olur. Erkeğin işi aslında döllemektir, soyunu devam ettirmektir. İnsan ırkına gelecek olursak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 güKonu erkekler ozelinde bi sey degil. Yetinmedigi soylenen kisi icin mutlaka mevcut iliskisinde bir eksiklik vardir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
3 güBenim günahımı almayın Allah taş yapar.
11 Yorumla
3 güSadece erkek değil omurgasız deniliyor gerek kadın gerek erkek. Bu iki varlık elindeki tek bir şey ile yetinemiyor.
10 Yorumla
3 güOnlar biraz doyumsuz olduğu için şımarık büyümek ve her istediğini elde ederek olgunlaşmamış olmalarıda bunların başında geliyor tabi
10 Yorumla
4 güEğer evli veya bir ilişki içindeyse yetinir ancak bunu erkeklerle sınırlamamak lazım aynısı kadınlar için de geçerli
10 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat