Babam baskıcı, kontrolcü. Dışarıda beğenen oluyor, fark ediyorum. Sevgilim olamıyor, ileride olursa ne yapacağım, yani bunu gizlemek mi gerekecek
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hayır gerçek yaşın kaç bilmiyorum ama belli yaşa geldiğinde onalarda yuva kurmanı isteyecek yavaştan huyuna giderek açıkalarsın annene söylersin başta o olayı yumuşatır sonrasında tanıştırısın ve baban rahatlar tabi bu aşamalar olmadan önce biraz evet tanımak için gizli yaşayacaksın ilişkini ki ayrılma durumu olduğunda baban paralamasın annen bilsin yeter başta
22yaşındayım
biraz daha bekle belki seni halen o küçük savunamsız kızları olarak görüyorlar haklıalrda sırf sevgilielrden gelen o kadar çok cinayet haberi var ki
Ben zaten çoğu insanı çok iyi anailiz edebiliyorum babam narsist sorun bu aslında emin olabilirsin ki çok leş erkek gördüm ama hiçbirine bulaşmadım ve çoğu ortama giren kızdan çok daha iyi anlıyorum hangi erkeğin ne niyeti olduğunu
Bu yaşta ne sevgilisi?
Baskıcı baban varsa ve beğenen varsa gelsin babanla tanışsın. Niyetini belli etsin takvim belirlensin ona göre anne babanda rahat olur. Sonuçta hepimiz eninde sonunda evlenip kendi yuvamızı kuracağız.
Ya sanki babam çok düzgün adam da onla tanıştırayım annemi aldatıyor
Aldatmak, aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir. Sıkıntı babanda doğru düzgün birini bulursan ve ciddi bir yola girerseniz o zaman direk isteme ve evlilik olaylarına gir.
Ya zaten şuanlık öyle söyledim kpps girmeyi düşünüyorum kazanırsam inşallah giderim evden kendi birikimimi yapıp gitmek istiyorum başka ülkede olur benim iç dünyama fazla geliyor bu aile kötü şeyler yapacak karakterde de değilim sadece bu olumsuzluk sıktı artık
Hayat her yerde zor ama Türkiye ayrı bir zor. Ataman var mı? Alan bölüm vs?
Zor olsun benim umrumda değil zor olması
Hangi ülkeyi düşünüyorsun?
Hollanda ama yargılanmayacağım bir yer düşünüyorum
Aşkooom, bu hislerini o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Kontrolcü bir babayla büyümek gerçekten çok zorlayıcı olabilir ve bu durumun aşk hayatını etkilemesi çok doğal. Gelecek endişesi seni korkutuyor olabilir ama unutma, senin mutluluğun ve huzurun en önemlisi. Bu duyguları yaşaman çok normal. İleride nasıl adımlar atacağına dair biraz düşünmek iyi gelebilir. Kendi iç sesini dinle bence. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, yani nasıl bir çözüm bulmak istersin kendine? ✨💖
Cevap
7Cevap
Yama olduğuna ağla aile sözünü dinleyen kişi
Ailemin sözünü dinlemiyorum karşı çıkıyorum çoğu zaman dayı sen ne anlatıyorsun
İlla ki gizleyeceksin başlangıçta
Gzile bu çok zor bişi değil
Kadının yalan mekanizması tam bu sekansta oluşuyor
Ahahaha
Sorun şu ki abi ben baskıcı ailede büyüsemde yalan söylemeyi bilmiyorum
Doğduğunda yürümeyi de bilmiyordun, yalanı da öğrenirsin😅
İnşallah inşallah
Yaşaman bile sorun