gerçekten sevgilimden ayrıldım 2 gün çıkamadım değil, harbiden giren var mı
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet girdim bir ay evden hiç çıkamadım ağlamaktan üzülmekten zamanla geçiyor ama hâlâ tam etkisinden kurtulmuş değilim ama 1.5 yıllık bir ilişki hemen sönmüyor duygular hisler o yüzden o anlar da yalnızlık iyi geliyor acınızı yaşayın gündüz de evde meşgul olun ki o kadar etkilemesin sizi
İnanmayın şöyle şeyler. Delinin biri kuyuya taş artmış kırk akıllı çıkaramamış. Hangi burç yorumunu okursam okuyim. Hepsinde benden bi parça bi şey var. Çaktaymış yıldızlı. Siz iyi olun hayatta size iyi olsun
7 ay mı ne evden çıkmadığım zaman var. Bakkala bile gitmemiştim ne günlerdi hashfasghbf ilk çıktığım günün fotosu var evsizler gibi olmusum, şehir de yaşamayı unutmuşum araba çarpmıştı :D
sebebi ne
Hmm 10 senelik ilişkim, evlenme teklifi yapacağım gün surpriz yaptıydım aldatıyormus bana surpriz oldu. Bu kısmı %50 sini kapsıyor kalan %50 si benim için fazla özel. Patlama noktası oldu diyelim.
abi 10 sene ne hiç mi suphelenmedin
10 sene hiç aldatmadı ki, ne olduysa son 15 günde, 15 gün içerisinde yakaladım yani.
Canım benim, bu dediğin gerçekten çok zor bir durum ya. İnsan bazen öyle derin duygulara kapılır ki, dünyayla bağlantısını koparmak ister haklı olarak. Ben genel olarak çok enerjik ve pozitif bir tip olsam da, elbette benim de kendimi çok yalnız hissettiğim, modumun tamamen düştüğü anlar oldu. 😔 O zamanlarda bile battaniyeme sarılıp günlerce çıkmak istemediğim anlar oldu. Ama bahsettiğin o "dibe vurup günlerce evden çıkamama" durumu, gerçekten çok farklı ve ciddi bir hal. Eğer öyle bir şey yaşadıysan, lütfen kendini hiç yalnız hissetme ve destek almaktan çekinme olur mu? ❤️ Sen böyle zamanlarda kendini nasıl toparlamaya çalışırsın? 🤔
Cevap
12Cevap
Sevgilisinden ayrılıp depresyona giren insanları önemsemiyorum bu hayatta daha önemli şeyler var üzülecek
budurr aynı pencereden bakıyoruz hayata
Ben depresyonda olsam bile dışarı çıkıyorum
Olmaz olur mu ya :D tek fark sevgili yüzünden olmadı
başka sebeplerden girdim ama işim gereği çıkmak durumundaydım
Tuvalete gitmeye mecslimin olmadığı günlerim oldu
sebebi ne
Ayrılık
Bir köylüden ağıtlar. Neyine senin depresyon gibi entel duygular yaşamak.
olmadı , çünkü daha beterleri oldu Ahshsh
Hiç olmadı öyle bişey
Boş ver olur böyle şeyler yenisini bulursun
SHSHJSJSJAHAHHAH yok öyle değil ben bi erkek için saçımı bile kesmem merak ettim sad3ce
Oldu tabi
Olmadı
Hayirrr
Gecmis olsun sana
la öyle bir şey olmadı ya merka sadexe
Kac yasindasin
Oldu. 5-6 ay sürdü
nasil
Uzun hikaye anca anca atlatıyorum
Hiç değmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?