Arkadaşlar benim sevdiğim biri var kendisi eski sevgilim biz 3 Aralık 2024'ten beri ayrılsak bile konuşuyorduk ve ben her anlamda yanında oldum onun borcunda falan tekrar sevgili olmuyordu benimle ama buluşunca yakınlaşıyordu falan neyse arkadaşlar tekrar evinde buluştuk biz sonra biraz zaman geçti aradan hiç yazmamaya başladı sonra ben tamam gel konuşalım dedim sonra gerçekten bırakacağım peşini dedim buluştuk saçma sapan bahaneler üretti ben de kullandım attım desene niye bahane üretiyorsun dedim o da zorla saçma şeyler söyletip sonra saçma triplere giriyorsun dedi her seferinde konuşmayı kesiyordu ama bir şekilde başlıyorduk geri dönüyordu falan en başından beri böyle sonra aradan 2 gün geçti bir kızla sevgili olmuş bioya 🤍 koymuş ve o kız benim sevdiğim çocuğun arkadaşının eski sevgilisi hatta kız o çocuğa baya takıntılı kalmıştı nasıl oldu da bunlar sevgili oldu anlamıyorum sizce ayrılırlar mı ve tekrar döner mi bana kız 1 ay önce o çocuğun aşk acısını çekiyordu şimdi benim sevdiğim çocukla sevgili lütfen yardım edin tekrar döner mi yani ihtiyacı için ve kullanmak için bile olsa dönüyordu şu an bitmiş gibi hissediyorum ve burcu ikizler burcu eğer yardımcı olursa
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer