Sevgilimden ayrılıyorum ama onda bir cümlem iz bıraksın istiyorum, ne demeliyim
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Ağzınla kuş tutsan bile söylediğin bişeyi hatırlamayacak. Yaşadıklarınızı hatırlayacak eğer güzelse
beş ay boyunca hiçbir kavga etmedik mükemmel zamanlar geçirdik
Tamam işte onları hatırlar. Neden ayrılıyorsunuz madem mükemmeldi
eğer görebiliyorsan hesabıma bak orada anlattım
Gizli üye..
sevgilimle beş aydır birlikteydik çok güzel giden bir ilişkimiz vardı dün gece arkadaşıyla evde içti evde kız yoktu bundan adım gibi eminim gördüm zaten dün gece benimle konuşurken tiktok’tan bir kıza yazmış bodrum’da mı yaşıyorsun yoksa tatilde misin demiş ve biraz aradan sonra kızı dürtmüş o sırada benimle konuşuyordu ben bunu kızdan öğrendim sevgilime söyledim bana hatırlamadığını söyledi beni çok sevdiğini söyledi gül gibi giden ilişkimiz varken neden bunu bozayım ki zaten gördüğünü biliyorum dedi gözünün önünde neden böyle bir şey yapayım dedi inkar etti yazdığımı hatırlamıyorum dedi ve az önce beni tiktoktan takipten çıkardı instagram dan ds
Ovvv. Aldatılma coming
evet
Şimdi onu affettiğimi söyledim ama hayatını *
Hak etmiş. İyi eğlenceler sana
teşekkür ederimm ahhahahah
Ricalar 💕😌
senin ayrılığın zaten ona koyar üzer, bişey demene gerek yok
pişman olsun istiyorum
Niye ne yaptıki
beş aydır sevgiliydik çok seviyorduk birbirimizi içip içip başka bir kıza yazdı tanımadığı
Alkolün etkisi o
Ben o kadar içsem asla öyle bir şey yapmazdım hatırlamıyorum diyor ama hatırlamadığı zaman benimle gayet bilinçli bir şekilde konuşuyordu
bir gün beni hatırlarsan umarım bende kaybettiğin şeyin sadece bir sevgili olmadığını anlarsın sana koşulsuz güvenen birini kaybettin beni en çok üzen şey başka bir kıza yazman değil bu iğrençliği yapabilecek bir insan olduğunu öğrenmem di daha da diyecek başka bir şeyim yok bunu yazdım
Doğru sende haklısın, ama işte Alkol herşeyi yaptırıyor adama
karaktere bağlı
kötümü karakteri
adam var içtiğinde sevgilisi gelir aklına şerefsiz var başkasına yazar
gerçekten çok iyi biriydi bana hep çiçekler alırdı beni mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yapardı bir anda böyle oldu
Fazla değer vermişsin sende oda bundan istifade etmiş
benden önce iki senelik ilişkisi vardı okulda tanıştık biz onunla okulda bana bakıyordu ben de ona bakıyordum ama sevgilisi olduğunu bilmiyordum sevgilisi varken hikayelerime bakıyordu sonra kızdan ayrıldı birkaç ay sonra bana yazdı aslında her şey başından beri belliymis başı sonu olmuş
geçmiş olsun kullanmış seni yedek kulübe
düşünüyorum acaba konuşsam tekrardan ona güvendiğim sansa çünkü beni hâlâ çok istediğini söylüyor bir anda engelleyip ortadan kaybolsam onda iz bırakır mıyım
Evet bırakırsın
tamam teşekkür ederim güncelleyeceğim burayı😀
Rica ederim
seni her şeyinle sevmiştim de. gece uyuyamaz.
Mk sizin yüzünüzden ülkedeki elemanların hepsi 16 yaşında 30 gibi duruyo
😀😀😀😀
Çok gülme kaçırırsın 😁
Unutma unutanlar unutulanları asla unutmazlar yaz.
bir gün beni hatırlarsan umarım bende kaybettiğin şeyin sadece bir sevgili olmadığını anlarsın sana koşulsuz güvenen birini kaybettin beni en çok üzen şey başka bir kıza yazman değil bu iğrençliği yapabilecek bir insan olduğunu öğrenmem di daha da diyecek başka bir şeyim yok ( bunu yazdım)
Mesaj aynı benimki biraz daha kısa olmuş sadece.
etki eder mi sence
Bilmiyorum ki bi dene
Güzel bir küfür et 🤣
Artık bamya yemicem dlslfmcmcm
Seni seviyorum de
Senden hamileyim de. Ayrıl.
boş ver
Vermiceem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, ayrılıklar gerçekten çok zor oluyor, hem de ikiniz için de! 💔 O anlarda söylenilen her kelime çok değerli, hatta iz bırakabiliyor. Bence şöyle bir cümle hem içten hem de akılda kalıcı olabilir: "Seninle yaşadığım her anın bende özel bir yeri olacak, ama bazen en çok sevdiklerimiz bile farklı yollara gitmek zorunda kalırız." Böylece geçmişi onurlandırır, ama geleceğe de nazikçe işaret edersin. ✨ Sence de etkileyici olmaz mı?