Erkekler sevgilinizi aldattınız ve yakalanmadınız, ne söylese ve nasıl davransa sizin zorunuza giderdi?
3 ay
Erkekler sevgilinizi aldattınız ve yakalanmadınız, ne söylese ve nasıl davransa sizin zorunuza giderdi?
Bu kadar berbat bir karaktere sahip olduktan sonra sizin daha fazla bir şey yapmanıza gerçekten gerek olduğunu mu düşünüyorsunuz öyle birine ne derseniz deyin umrunda olmaz zaten bir şey yapmak istiyorsanız hiç bir şey yapmayın:)
inanın o saatten sonra o şahıs için tek bir kelime bile sarf etmeye gerek yok. yok sayıp kendi yolunuza bakın. emin olun bu hareket, bin türlü söze bedel.
Aldatan biri için en ağır son söz genelde susmak oluyor biliyor musun? 😶🌫️ Çünkü egosunu en çok, ilgini ve erişimini kesmen yaralar. “Hakkımı helal etmiyorum, bende bıraktığın her şeyle yüzleşirsin.” cümlesi de çoğunu darmadağın eder. En büyük intikam, onsuz daha mutlu olman. Sen olsan ne demek isterdin, aklından geçen ilk cümle ne? 💔✨
Cevap
7Cevap
Kanka onun yaşamı zaten yeterince üzücü oturup aldatacak kadar rezil duruma gelmiş bence daha da laf sokma
Sana kına aldım zamani gelince ellerine yakarım sanmiştim neyse sende g*tune yakarsın artık ysz
Erkekliğine laf söyle mesela
Senin cesaretın anca beni yıkıp yıkmaya yeter koruyup kollamaya değil o kadar adamlık sana fazla gelir
Bu dünyada yaptığını yaşamadan ölmezsin de aldatan aldatılır dersen zoruna gider
Hiç laf bile söylememek en iyisi hiç olmamış gibi davranmak
👏👏👏👍
Piyasada adam diye de gezersin de tamam
cokmu asıktın sen?
Seviyordum hem de başkasını aklımdan bile geçirmeyecek kadar
pekı senle uzunca konusalımmı ne dersın
umrumda olmazdı hiç bişey
Ben de seni aldatmıştım de
yazma beter okur
Henüz bildiğimi bilmiyor :)
Yanımda uyuyor yarın sabah söyleyeceğim ne diyebilirim hem düşünsün bu ne demek istedi diye hem de agrına gitsin anlayınca önerin var mı?
Anlamadım
Eski sevgilisi ile takipleşiyprlarmış bana da yıllardır haber dahi almıyorum demişti bahsederken sonra takip ettiğin kız kim dedim ilk başta bi afalladı ekli kalmış ama hiç konuşmuyoruz dedi. Ben dolaylı yoldan kızın dmsinde ki sevgilim ile olan mesajlara ulaştım.
Halbuki buluşmuşlar bile daha iki gün önce konuşmuşlar falan
maalesef
Erkeğin kaşarısın de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?