Son bakıştaki o gözler gibi o son söylenen sözlerde unutulmaz. Acı veya tatlı anılarımızdaki sıcaklığı ilk günkü gibi korur. Bazıları hatırlayınca güldürür düşündürür bazıları ise hiç düşünmeden sövdürür... Duyduğunuz ya da söylediğiniz acı sözleri buraya bırakın, hep birlikte yakalım.
Ayrılırken sevgiliye söylenebilecek en acı söz nedir?
Ben gidenlerin bir söz bırakarak gittiklerine şahit olmadım. Hepsi sessiz gittiler. Bütün ayrılıklarda böyleydi bu. Zaten hiç bir şey söylememek, söylemekten beter benim için ;) Allah herkesin gönlüne göre versin.
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgili flört işleri doğru değil. Ama konuştuğunuz biriyle saygı çerçevesinde elveda etmek en doğrusudur.
Hakkını helal et, Allah a emanet ol. denilebilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
'Beni boğazına takılı yaşa. Ne tükürebil, ne de yutkunabil!'
Teknik olarak kimseden ayrılmadığım için bu gibi konuları çok duymuyorum ama çok küçükken Klasik daha iyisine layıksın’ı duymuştum bir kere onun dışında ayrılacak olursam da herhalfe Allaha emanet ol derim 😛
O bana eyvallh dedi benden ayrildigi halde bende ona benim cektigimi cekesin dedim fazlasiyla da cekmis kendisi dedi bunu bana 5 ay kendine gelememis cok iyi olmus daha fazla cekeydi beni mahvetti cunku ilkimdi sonumda oldu soguttu beni askdan
"Kalbinle yaptığın her şey mutlaka sana geri dönecektir! demiştim..." İçine öyle bir oturmuştu ki deme öyle deme öyle demişti son olarak, herkes gönlünün meyvesini yer :))
Benim bir sevgilim vardı herşeyi ben yaptım ilişki adına o en ufak şeyde istediklerini yapmadığımda seni tanıdığım güne lanet olsun vs. gibi şeyler söylerdi
En İyi Cevaplar