erkek arkadaşımla 2 yıl arkadaşlık 2.5 yıldır da sağlıklı ilerleyen, ailesine aldığı, onun da tek uzun ciddi ilişkisi, benim de ciddi ilişkim olan bir ilişkiydi aynı evde yaşadığımız da oldu ayrılığımız da oldu 1 kez ama geri dönmüştü. bu sefer ise 2 hafta önce hiç sıkıntı yokken ben anlık düşünceyle bir yanlış kelime kurdum, onu başkasıyla kıyasladım ama pişman oldum, özür diledim normalde hiç yapmadığım bir şeydi ve neredeyse çok az yanlış yapan biriyim, o ise bana dedi ki senden şu anda soğudum seni seviyorum ailemden birisisin ama soğuğum nasıl ısınırım bilemiyorum deneyeceğim dedi tamam dedim sonra bir iyi bir kötü bir soğuk bir sıcak 1 hafta devam etti ve sonrasında tamamen buz kesmişti hani üstüne gitmedim zamana bıraktım çünkü ortada düzelmeyecek bir durum yok benim onu sevdiğimden daha çok sever beni ve herkes bilir. sonra bundan 4 gün önce bana dedi ki yağmur sana ısınamıyorum sevip sevmediğimden emin değilim sana sevgim bitti sanırım dedi ve ben de ayrıldım sonra bugün konuştuk dedim bana yaptığın haksızlık biliyorsun değil mi o da farkındayım ama elimde değil 1 haftada bitti sevgim dedi ben de dedim 2.5 yılı 1 haftada nasıl silebilirsin dedim (hayatı da işi borçları ailesel olarak çok kötü dönemde şu anda da) bak dedim kafan karışık olabilir sevme beni şu an tamam ayrı kalalım ama sen de iyi biliyorsun ki birkaç hafta sonra diyeceksin ki ben ne yaptım o sevgin senden tekrar çıkacak dedim olamaz mı bu yani dedim bilemiyorum bilemem olur mu olmaz mı dedi başkası da yok hayatında güzel sohbet ettik son kez ben biraz beddua da ettim sonra ayrıldık ama anlayamıyorum bir insan bu kadar aşıkken seviyorken bir anda hislerinin bitmesi imkansıza yakın sizce döner mi çünkü bana haksızlık yaptığının da farkında
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer