Aşk nedir ve biter mi?
Uzun ilişkilerde aşk bitince ne olur?
İnsan sürekli aşık olabilir mi?
Her ilişkide yaşanan aşk mıdır?
Uzun ilişkilerde aşk bitince ne olur?
İnsan sürekli aşık olabilir mi?
Her ilişkide yaşanan aşk mıdır?
Ahh ah. Ask denen sey yokmu :) cin gibi carpar insani. Adini duyunca bile kalbin cok fena carpar. Hergün birseyler yapmak istersin, sürekli onun hakkinda yeni bilgi edinmek istersin. Gözünü kör eder bu ask. Var olan hatalari görmemezlikten gelirsin, gurur nedir bilmezsin. Güzel duygular.
Sonra birgün gözün acilir, birkac hatanin yanlisin farkina varirsin. olsun hatasiz insan olmaz dersin. Iste o an saygi girer iliskiye.
Ask biter mi? Bitmez. Ama asklarini tazelemeyen insanlarda, evet biter, ve o an yerine sevgi gecer. Ama aslinda ask hep vardir, önemli olan ona sahip cikabilmen.
link benim 5 senedir devam ediyor son sürat..ve her ilişkide yaşanan aşk değildir..iyi tahlil etmek lazım..aşk ve acı karıştırılıyor birbirine
eski bi kız arkadaşım vardı 4.5 yıl birlikteydik çokta seviyodum ama bitti
her ilişkide yaşananın aşk olduğuna inanmıyorum çünkü aşk zordur kolay olmaz
Biter. Yerini alışkanlık alır. Onun yokluğunda ihtiyaç eksikliği hissederseniz alışkanlık olmuştur. Yokluğunda kendini eksik hissediyorsan o aşktır.
Cevap
2Cevap
aşk biter ve bitmeyen unutulmayan tek şey yaşanmışlar anılardır bence...ve insan her zaman aşık olamaz...
aşk nasıl biter karşı taraf seni üzer kırarsa biter eğer böyle olmasa gül gibi sürer ve sevgiye dönerek ölene kadar gider :)
sevgi her duygunun üstünde olan ve tutkuyu masumiyeti romantizmi kısaca her duygu içinde olan bir şeyse neden heyecan bitsin ki
sen hiç sevmemişsin herhalde.
aşk biter bence az veya çok zamana snra ama aradaki sevgi yada yaşanmışlıklara karşı olan saydı hep kalır
o kadar uzun bir ilişkim olmadı ne yazıkki :(. ben de merak ediyorum
uzun ilişkilerde aşk bitince alışkanlık olur saygı olur falan filan yani uzun ilişkilerde aşk bitti diyip ayrılamazsın... ancak ayrılmaya değecek büyük bişey olursa ayrılırsın ... ne kadar aşkın bitmiş olsada zor unutursun onu
aşk biter yerini alışkanlık sevgi tutku alır. tabi partnerin buna değerse. Değmezse yerini nefret alır.
Aşk hiç bitmesinn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar