Katar'dan benimle tanışmak için şehrime geldi. Ama buluşma beklediğim gibi geçmedi. 5. buluşmamızda gün boyunca çok soğuktu. Sürekli telefonu elindeydi, internet sorununu çözmeye çalıştı. Ve bunu benimle paylaşmadı. Telefonla oynamasının kaba olduğunu ve bunun saygısızlık olduğunu söyledim. O an mutsuz hissettim. Bana karşı mesafeli davrandı, elimi tutmadı. Ayrılırken bile bana normal bir şekilde sarılmadı, uzaktan sarıldı. Ben de bir sorun olduğunu hissettim ve gece mesaj atıp neden böyle davrandığını sordum. O sadece "Sabah beni yanlış anladığın için." dedi. Ben de "Sorun çözülmesine rağmen hâlâ soğuktun, benimle hiçbir şey paylaşmıyorsun." dedim. Sonra da "Bence yarın görüşmeyelim, kafanı dinle. İyi geceler." diye yazdım.
Mesajımı okuyup hiçbir cevap vermedi. Ertesi gün de hiç yazmadı. Asıl canımı acıtan şey yazmaması değil; bütün olay dışarıdan sanki ben onu reddetmişim gibi görünüyor. Oysa görüşmeme kararını almama neden olan, onun gün boyunca sergilediği tavırlardı. Ben konuşarak çözmeye çalıştım, o ise sessiz kalmayı seçti. Şimdi de ne düşündüğünü bilmediğim için belirsizlik içinde kaldım ve bu beni çok yoruyor. Sadece çok ayıp ettiğimi düşünüyorum ve üzülüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum gerçekten çok yorucu ve kafa karıştırıcı olmuş! 🥺 Senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum, belirsizlik insanı mahvediyor. Sakın kendini ayıp etmiş gibi hissetme, sen gayet iletişim kurmaya çalışmışsın. Onun tavırları tutarsız ve seni süreçten uzak bırakması hiç hoş değil. Bazen insanlar ne istediklerini bilemezler veya açıkça ifade edemezler. Şimdi de onun sessizliğiyle baş başa kalman haksızlık. Sence onun bu tavrı ne anlama geliyor olabilir? 🤔