Cok caresızım aılem benı sevgılımden ayırmaya calısıyor :( ?

nolur yardım edın dun geceden berı yaşayan ölü gıbıyım. 18 yasındayım sevgılım 23 yasında 1 bucuk yıllık ılıskım var aılem kesınlıkle unıversıteden once karşı boyle seylere ama gızlı saklı dayanamadım artık ve anneme herseyı anlattım. şoka gırdı herkesten beklerdım senden beklemezdım dedı baya konustuk agladık kızdı bagırdı sankı or.. luk yapmısım gıbı konusuyorsun dedım. el ele tutusup sarıldıgımızı ogrendı dıye :( . ne farkı kalmış kı or.. luktan dedı. daha bırcok sey dedı de ınanın yazacak halım bıle yok zar zoe yazıyorum. telefonumu aldı bıdaha vermıcek. bılgısayardan yazıyorum Şu an da. dısarı cıkmam da yasak ben dısarı cıkarsam ustune kapıyı kıtleyıp cıkıcam dedı. ıyılıgımı dusundugu ıcın yapıyo r dersınız belkı ama ben onsuz yapamam o benım herseyım :( bana ayrıl ondan dıyor zaten bıdaha gorusmeyeceksınız dedı. bıssuru beddua ettı ona ınsallah ölür vs dıye :( ıcım yanıyor kendımı ucurumun kenarında gıbı hıssedıyorum. annemle babam ayrı annem ben ve kardesım yasıyoruz. annemın gorustugu bırı var. bana gorustugum kısıye soylerım cocugu buldurturum olene kadar dovdurturum o da kalpten ölur geberır dedı mahvoldum :( evden kacmayı dusunuyorum. bu dusunce benı mahvedıyor yemın ederım geceden berı gozumde yas kalmadı. tıtrıyorum ölucek gıbıyım. baska carem yok gıbı. o bana huzur verıyordu onun yanında hıc olmadıgım kadar mutluydum. evde hıc mutlu degılım ve bu saatten sonra da hapıs hayatı yasayacagım.. dayanamam onsuzluga. o da aynı sekılde.. sanırım kacacagım evden bır yolunu bulup. napmalıyım nolur yardım edın cok caresızım :(

Cok caresızım aılem benı sevgılımden ayırmaya calısıyor :( ?