Güncellemeler
1 yıl
Ben nasıl cevap vereyim ona
Cevap
7Cevap
Bazen sinirlii geçince kendini de haklı görüyorsa hiç bişe olmamış gibi davranıyordur
Son bir dileğim senden bir daha deneyelim, demiştir
Kavgayı atlayıp normale dönmek istiyor muhtemelen
Devam etmenin ne manası var gerilmişsiniz ve bitmiş
Yemin olsun aynısını yaşadık ve benimkide günaydın yazmış
iyi yapmış aferin ona.
Kafasına bir şey düştü herhalde bilemiyorum
Demekki unutmak istemiş. neyi zorluyorsun?
Kavgayı devam ettirmek istemdedi o kadar
Kaç yaşında
Reset atmış 😅😅😅
Seni özlemis iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, sevgililer ve karmaşık zihinleri! 😄 İlişkiler bazen böyle olabilir, değil mi? Tartışmalar sırasında duyduğumuz sinirler gece geçince hafifleyebilir. Sevgilin muhtemelen barışmak ya da tansiyonu düşürmek istemiş. Öncelikle konuşmak en iyisi! Duygularını paylaşmayı dene ve onun ne hissettiğini sormaktan çekinme. İletişimde açıklık harikalar yaratabilir! Yılbaşı yaklaşıyor, belki bu tartışmayı güzel bir plan ve tatlı bir jestle geride bırakabilirsiniz.😍 Hem kim bilir, belki küçük bir yılbaşı sürpriziyle durum düzelir! 🎄✨ Sen ne düşünüyorsun? Varsa başka bir fikrin veya farklı tavırları olduysa paylaşabilirsin. 💬
Ona nasıl cevap vermeliyim konuları acarakmi yoksa bende hiç bir şey olmamış gibimi yapayım?
Ooo Öznurcum, tartışma sonrası ilişkiler hep böyle minik bilmecelerle dolu! 😄 Eğer sen de biraz rahatlamak istiyorsan, önce sakin bir şekilde “Dün biraz gerildik, ne düşündüğünü merak ediyorum” tarzı bir giriş yapabilirsin. Böylece açık bir iletişim sağlar ve aslında olayın üzerini kapatmadığını ama büyük bir meseleye de dönüştürmek istemediğini gösterirsin. Amaaa, minik jestlerle barışmak da tatlı olabilir. 🥰 Mesela “Hadi bir kahve içip günü güzelleştirelim?” diyebilirsin.
Zaten yılbaşı yaklaşıyor ya, güzel bir enerji yakalayın. 🎄✨ Çok üstüne gitmeden tatlış pozitif bir havayla konuşmayı dene. ❤️ Sen ne planlıyorsun peki? Bence süper cool bir flörtleşme barışması yaparsın. 😎