Arkadaşlar sevgilimle aynı iş yerindeyiz, onunla en son akşam o eve dönerken konuştuk eve varınca ara dedim ama o saatler sonra sadece iş yerinin grubuna mesaj atmış uyarı tarzında,2 3 kere aradım sonunda cevap verdi uyuya kalmışım diye, halbuki aramadan önce whatsappda yakın bi zamanda çevrim içiymiş nasıl bu kadar kısa sürede uyudu, sonra bende kapattım yüzüne, sabah beni mi aradın aşkım falan demiş, bende kızdım tabi, sonra cevap yazmadı ve tüm gün aramadı, başka mağazaya gitmişti bugun tek aradıgı şey müdüre ulaşmak içindi, bende hiç açmadım, sonra akşam aradı yine açmadım kırgın oldugum için, mesaj atmış bi daha beni arama diye, yani insan tüm gün aramayıp akşam arayıp cevap almadığı için böyle davranır mı? Özür dilemesi gereken o ama trip atanda o haksız mıyım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uyuyup kaldığına hiç inanmadım ayrıca sen haklısın bu konuda.
Bende sanmıyorum 4 dk önce görülmesi olan bir insan nasıl bu kadar kısa sürede uyuyabilir? Hayır ayrılmak istiyorsa söylesin daha geçen gün kavga ettik ayrılmak istedim kendisi dil döktü bırakmadı, şimdi niye böyle yapıyor
Ayrılmak kolay. Hiç bir söylediğine yazdığına cevap verme ayrılırsın da işin kötü yanı aynı iş yerinde çalışmanız. Ben seninle ilişkimi bitiriyorum. Artık bitmiştir. Boşuna benimle tartışmaya girme hiç bir anlamı yok artık dersin olur biter.
Geçen gün öyle oldu takmadım ama geldi gitti yüzüme laf söylemeler iş vermeler falan
boş ver sen işini yap zamanın bitincede paydos. Ne hali varsa görsün :)
Çıkarım ki mağazadan istesem sorun değil
Süpersin yaa. Bayılıyorum senin gibi iradeli kadınlara 👍👍👍
Teşekkür ederim:) ayrıldık bu arada
Çok iyi olmuş, sevindim.
Hayırlısı :)
Kanki adamı bı sal zaten hep görüyorsun 😄
Sadece eve gittim geldim demesi zor mu gerçekten, kendisi de bu konuda benden haber bekliyor tamam o zaman iş dışında kimin ne yaptığını bilmeyelim takılsın herkes kafasına göre, yolda başına bir şey geldi mi diye merak ediyorum aynı şekilde bende motorla giden birisiyim başıma bir şey gelse haber vermem gerekmez mi
Gerekir ama olabilir böyle şeyler
Bence olmamalı, iş yerinde görmem sürekli muhatap oldugum anlamına gelmiyor ki, tüm gün yazmadı da ayrıca farklı yerdeydik mesela niye yazmadı?
İşleri yoğun değil mi? Ne kadarlık ilişkin kanki bu
5 aylık, müdürün de işleri yogun ama o yoğunlukta telefonu hapörlere alıp konuşuyor sevgilisi ile, yazıyor, ya da hayatım işim var sonra konuşalım diyor ama o bütün gün beni aramadı
Ama biraz sen kur yapıyorsun gibi geldi kanki bana
Neyse sıkılmış zaten, ben çok baskıcıymışım ayrıldık
Şimdi mi?
Evet, ben tartışmaktan sıkıldım dedi, yapmayacağım şeyleri senin yüzünden yapabilcek kapasiteye geldim dedi, bende ayrılalım o zaman sıkıldıysan dedim ne diyim ki
Özelden yazsana bana bı
Haklısın. Ayrıl gitsin uğraşma
Zaten bu gidişle öyle olucak, haber verme konusunda daha önce kavga ettiğimiz halde hala aynı hareketleri yapıyor
Ya sıkıntı bir tipmis belli ki. Sana değer veren insanlarla beraber ol. Seni yıpratan bunaltan insanlarla değil. O seni haketmiyor
Herkes aynı şeyi söylüyor ama ben hep bi umut düzelir diye affediyorum ama olmuyor işte
Sen ilişkini toparlamaya çalışan düzgün bir insansın. O bunu umursamıyor gibi. Sen iyi niyetlisin belli ki. Ama hayatta her şey her zaman stabil gitmez. Ayrılmak seni kötü biri yapmaz
Ama ayrılmama izin vermiyor
Ne yapıyor mesela
Çıkışta evimin önüne gelip konuşmak istiyor, duygusal konuşup özür diliyor, her seferinde böyle işte bende sevdiğim için slk gibi affediyorum
Senin affedecegini biliyor ondan rahat. Temiz kalbinden yararlanıyor. Nasılsa affeder diyor. Sen ona duruşun olduğunu. Kararlı olduhunu göster. Gerekirse yol ver. Senin değerini o belirlemiyor
Ayrıldık az önce
Tek başıma ben sebep olmadım umarım. Kendi fikrin de bu yöndeydi değil mi
Herkes istiyordu zaten, biz zorladık buraya kadarmış
Tamamdır. Böylesi daha iyi olacak belki de. Neyse canın sıkılırsa yazabilirsin. Gerçi arkadaşların da destek oluyordur zaten. Hayırlısı olsun
Kimse de kalmadı ki onun yüzünden, nefret ediyorum ondan şu an
Şu an ayrılık taze. O yüzden normal. Kendine yüklenme. Biraz zaman tanı. Bu aşamaya geldiğiniz için atlatman kolay olur. Biraz sabır sadece