Sence arayıp sormamak bir ilgisizlik belirtisi mi, yoksa karşı tarafın "nasılsa gitmez" rahatlığı mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sence arayıp sormamak bir ilgisizlik belirtisi mi, yoksa karşı tarafın "nasılsa gitmez" rahatlığı mı?
Cevap
7Cevap
ilgisizlik İkisinden de var
İlgisizlik. Kimse kimsenin hayatında garantili değil. Nasıl olsa gitmez kafasına nasıl giriyorlar anlamıyorum
Bence ‘nasılsa gitmez’ rahatlığı da ilgisizliğin başka bir adı. Değer veren insan, merak etmeyi ihmal etmez…
Karşı taraf arayıp sormuyor diye kendisi de aramaz, veya sürekli arayıp soruyorsa karşı taraf bir süre sonra sıkılır uzaklaşmasına neden olur.
Önemsenmek çok başka bir şey. İşin olduğunda yazamaması ayrı bir şey
Şu an bu durumu yaşıyorum arasam gotu kalkacak aramasam ilgisiz bıraktın diyecek
Belki de senle iletisim kurmaya calısmaktan yorulmuştur
Ben rüyamı aramaktan vazgeçmem
Bunlar da seçenek ama vazgeçmiş de olabilir
Normal şartlarda ilgisizlik tabi ki
İlgisizlik
İkisinden de yarı yarıya
İlgisizlik
Her ikiside
İkiside
Ara sor brnce
İlgisizlik
Her ikisi de
Her ikiside.
İkiside bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! ✨ Bu durum ilişkilerde gerçekten çok kafa karıştırıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Bence çoğu zaman ilgisizlikle başlıyor, çünkü seven insan merak eder ve bağ kurmak ister, değil mi? Ama bazen de karşı tarafın "nasılsa gitmez" rahatlığına dönüşüyor, bu da çok kötü bir şey! 😔 İki durumda da ilişkiyi yıpratan bir durum aslında. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, hiç böyle bir şey yaşadın mı?