Eşiniz sizle muhabbet ediyor mu ve konularınız ne hakkında oluyor genelde?
Ben bugün akşam eşime bı haberden bahsedecektim ki ağzını gözünü buktu, bize ne der gbi.. bn de kızdım.. Alt üstü haber yani konussak nolur. Boş işmis bunlar falan dedi.. Ya hergun hergun Bilimsel konular da olmaz ki ama.. bn de mi sorun var diye düşünüyorum artık.. sizde durumlar nasıl
Ben bugün akşam eşime bı haberden bahsedecektim ki ağzını gözünü buktu, bize ne der gbi.. bn de kızdım.. Alt üstü haber yani konussak nolur. Boş işmis bunlar falan dedi.. Ya hergun hergun Bilimsel konular da olmaz ki ama.. bn de mi sorun var diye düşünüyorum artık.. sizde durumlar nasıl
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence eşin haklı bende bana ne diyorum harbi bize ne değil mi!
Ne konuşuyorsunuz peki.. konular nedir hoşlandigin
Sıradan şeyler, her şey monotonlaşir önüne geçilmez.
Sıradan günlük şeyler, günün nasıl geçti iş nasıl geçti nasılsın falan filan 😅
Sonra ilerisi için plan yapılabilir hayal kurulabilir
Sonra da sevişmek
Öff ya.. her şey monotonlasmaya mahkum olmasa keşke.. hani benim için sıkıntı yok severim, monoton bı hayat lüks bna göre ama işte erkek milleti malum...
maalesef ne kadar para olursa olsun alacaklarımiz da yapacaklarımız da biter her şey aynı aynı olur zamanla hani farklı şey yapamayız maalesef
Benim için de sıkıntı yok
Erkek milleti kadın milleti de var herkes herkes değildir de geneli aynıdır hayırlısı
Sende zorlama konuşmak zorunda değiliz yani
Konusmiycaksak/paylasmiycaksak bir şeyleri niye evli oluyoruz ki.. saçma.. peki fake hesap açıp instadan oradan muhabbet etsem insanlarla (cinsel içerikli değil yani normal şeyler) kötü olur mu. Yani aldatma vs girer mi yoksa sıkıntı olmaz mı evli biri için? Şeytan bunları diyor ama emin olamıyorum.
Her gün her gün ne konuşabiliriz ki güzelim?
Saçma değil bence anan baban kardeşlerin ile her gün konuşuyor musun ya da arkadaşların ile her gün konuşuyor musun onu bir düşün?
Fakeden konuşsan da bir süre sonra konuşulacak bir şey kalmaz sıradan naber nasılsın napiyon olur başka olmaz cinsellik olsa sanal görüntülü vs vs ondan da sıkılırsin yine her şey aynı olur
Monotonluğu sev
İhanettir bu eşin seninle ilgilenmiyor ise eşinle bu durumu konuş sonra işin gücün yok mu çalışmıyor musun ev hanımmi misin bende bekarım
İşsizlikten de olur işe gir çalış, hobi edin, çocuk yap çocukla ilgilen, vs vs
Monotonluk değil derdim , severim dedim ya monotonlugu zaten ama bir şey anlatınca burun kivirmasi gıcık ediyor beni.. her neyse haklısın aldatma olur gbi.. bir de bı müddet sonra sıkıntı çıkar belki..
Çalışıyorum ama bununla çalışmanın alakası yok ki.. yorgun olsam da konuşmak istiyorum, gevezeyim bn heralde:)
neyse bari, bı youTube kanalı açi da kendi kendime muhabbet çevireyim... En güzeli bu gbi:))
Teşekkür ederim güzel yorum için de😇
Ben olsam beni de gıcık eder ama kısasa kısas yaparım muhabbet etmem. Köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynar. O zaman bir şey anlatma varsa pcde oyun oyna hobilerin ile ilgilen bir şeyler yap o sana gelsin sen ona gitme. Kesinlikle aldatma olur konuştuğum kişiler oldu, ancak şu an hiç kimse yok konuşacak bir şey de yok ben konu açmam şahsen açamam işim gücüm var 😅konuşsak da ne olabilir ki ne faydası olacak yani saçma 😅
Hımm çalışıyorsun bir de ilginçmiş senle ilgilenmemesi var işte böyleleri
Seni yalnızlığa itiyor
Ben severim gevezeliği 😂
Çevir olabilir hadi hayırlısı ricalarımı iletiyom 😊
Muhabbet etmiyor edecek kimseyide etrafımda bırakmadı ondan dolayı burada muhabbet ediyorm
Neden etmiyor? Niye kimseyi bırakmadı hem? Kıskançlıktan mi?
Evet nerden bildiniz etmemesinin nedeni arkdaşları ile ediyor sürekli telde 5 yıllık evliyz ne zaman arasam meşgul meşgul olmadığı 10 parmağı geçmez
Çoğu kadın böyle çünkü.. tek sıkıntı madem başka kimse bırakmadı kendisi doldurmalı o alanı..
Kendisi de doldurmadı burada muhabbet edecek insan aryrm hayatım ondan ibaret olsun istiyorum aksini yaptı şu an nokta sevmiyorum
Umarım sizi kızdıracak bir şey demedim
Yok ya ne kizcam tanımadığım insana:)) sadece ne yazılır böyle bı durumda bilemedim.. inşallah düzelir siniz ne diyim.. cidden zor anlaşamamak..
Bende bilmiyorum sizce ne yapmalıyım ne tavsiye edersiniz dilerseniz buradan yazın beya hesabı görünür yapayım mesaj atın ama yardımcı olursanız sevinirim
Ay yok kardeş valla bn yardımcı olamam, kelin merhemi olsa kendi başına surermis malum:))
Bn öylesine canım sıkıldi soru açtım
Özel muhabbet etmem hiç.. iyi akşamlar
Burdan dedim tavsiyeniz var mı özelden değil yine teşekkür ediyorum
Bnce iyi bı evlilik terapisti ne gitmek lazım.. başka türlü işin içinden çıkamayız biz..
Kabul etmiyor sen tek git diyor normalde en iyisi boşanmak ama çocuk var o olunca intihar daha mantklı geliyor bana
Neyse muhabbet için teşekkür ederim iyi geceler
Gayet iyi uyumlu bir ortam var
Konuları aliim madem öyle. Fikir olur bna da
Tatil planı market listesi hayat pahalılığı
amaaannn... Bn de bı şey sandım.. bunlar gündelik şeyler zaten konuşuluyor her evde..
Neyse ya.. teşekkür ederim yine de..
Adam bıkmış senden
Ay olabilir. Yavaş yavaş bunu düşüncem cidden:(
Biraz uzak dur ondan özlettir kendini
Yok yemin ettim kendi kendime.. bundan sonra daha konusmiycam onla.. fake hesap acicam instadan oradan milletle muhabbet edicem.. başka türlü durmaz bı çenem..
Banada konuşcak insan lazım oluyor, kimine veriyor kimine vermiyor rabbim. 😅
2 gün sonra sen de bikarsin emin ol.. nişanlı iken ne konussam dinlerdi...
Sanmam, 1.5 seneye yakın ilişkim vardı ilk günki gibiydik.
Dilliyimdir ben 😅
Yeter ki seveyim...
1,5 sene zaten yeni sayılır:)) ama seni anlıyorum;) inşallah gönlüme göre birini bulursun ne diyim.. zor bu insan ilişkileri:((
Sahte hesap açıp laflayacakmışsın milletle ya, istersen laflayabiliriz.
tamam Instagram açarsam sana atarım isim vs. Şimdilik düşünüyorum daha doğru olur mu olmaz mı diye...
İnstagram kullanmıyorum ama, bu sitenin mesaj özelliği var oradan olur diye düşünmüşüm
Belli ki vazgeçtin :)