Beni aldatan eski sevgilimi mi beklemeliyim yoksa ısrarla isteyen çocukla sevgili mi olmalıyım?

Şimdi benim sevgilim beni en yakın arkadaşımla aldattı ama sonra biz beni aldatan çocukla devam ettik falan tabii kız bizim çocukla sevgili olduğumuzu bilmiyordu ama ben anlattıktan sonra da yakın oldu falan filan kızla hiç konuşmadık bir sene boyunca sonra kızın bir sevgilisi oldu ayrıldılar ama konuşmaya devam ediyorlardı sonra çocuk benden hoşlanmaya başladı işte konuştuk falan sizce o çocukla sevgili olmalı mıyım çocuğu iki üç kez reddetmeme rağmen çabaladı baya ama beni aldatan eski sevgilimden de ayrılalı 10 gün falan oldu geri dönmesini pişman olmasını istiyorum ama geri dönse bile reddedecek sizce çocukla olmalı mıyım yoksa beni aldatan sevgilimin pişman olmasını mı beklemeliyim çünkü onu pişman görmeyi çok istiyorum ama kafamda şöyle bir şey kurdum şimdi bu çocuğun sevgilisi yani aldatıldığım kız beni aldatan eski sevgilimle sırf bana kinlendiği için tekrar olur mu bu da beni korkutuyor sizce ne yapmalıyım yol yakınken kimseyle olmamalı mıyım yoksa bana açılan çocukla olmalı mıyım

Güncellemeler
6 gü
Eski sevgilim dönücek gibi hissediyorum arada yazıyo çünkü
Beni aldatan eski sevgilimi mi beklemeliyim yoksa ısrarla isteyen çocukla sevgili mi olmalıyım?