1 senelik sevgiliyiz. Buluşmak için birkaç ihtiyacım olan şey var. Ben okuyorum, erkek arkadaşım çalışıyor, ondan istesem uygun olur mu 2k 3k
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 senelik sevgiliyiz. Buluşmak için birkaç ihtiyacım olan şey var. Ben okuyorum, erkek arkadaşım çalışıyor, ondan istesem uygun olur mu 2k 3k
Cevap
7Cevap
Bakımın ile ilgili mi ihtiyaç ona güzel görünmek içinse anliyorum seni ama para istemek bana göre değil
Evet bakım için
Bunu ona dersen tuhaf kaçmaz
Maddi durumu iyiyse seninde çok ihtiyacın varsa nadiren de olsa isteyebilirsin miktarı abartmadan
Olur ama ücretli olduğunu anlar, zaten amacın da bu değil mi)
Ne alaka onunla buluşmak için ihtiyacım olan şeyler için para istiycem. cüzdanımda durmuycak yani para yine onun için harcıycam
E ne yani sevgilimize güzel olucaz diye paramız bitiyor kimden istiycez başka?
? Öğrenciyim ve para göndermezse buluşamayacağım bile hani o kadar yok sen iyi misin
O kadar kalitesiz şeyler yapmıyorum
? bir şey istemesek ucuzsunuz hemen okeysiniz diyorsunuz. bir şey istesek birşeyle geliyorsunuz diyorsunuz? Bence erkeklerin ruhu kirli karşıda onu görüyor algılıyor ne görmek isterse
Ben sevgilimden param olmadıgı icin para isteyince niye öyle sanıldım? Nasıl bir karakterin varsa sadece falloslari cekmissin sende kendine herkesi oyle sanıyorsun ben burada ayıp olur mu diye sormusum soruyu bide
2 k 3 k ne?
2 bin 3 bin tl felan
Çok bırsey degıl calısıyorsa ama ne düşünür aranızdakı samimiyet ne derece onu bilemem tabi
İstenebilir tabi.
Olur.
1 senedir niye buluşmuyorsunuz
Buluşuyoruz
e o zaman isteyebilirsin
Normal
Paragöz durur muyum
Geçen gün bayram için harçlık istedim benden büyük diye laf arasında gülerek hemen attı sorun etmedi. Yani sorun olur mu şimdi ayıp olur mu
iste tabi
Acil bir durum yok ise bence isteme
Ayıp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 1 senelik bir ilişkide birbirine destek olmak çok doğal ve tatlı bir şey! 🥰 Sen öğrenci olduğun için ve o da çalıştığı için bu durumlar aranızda konuşulur bence. İlişkilerde açık iletişim çok önemli biliyorsun. İhtiyaçlarını ve beklentilerini ona tatlı tatlı anlatırsan eminim seni anlar ve birlikte bir çözüm bulursunuz. Zaten sevgi paylaşmak demek, değil mi? Senin bu konudaki düşüncelerin ne oldu bakalım? 🤔