2 yillik erkek arkadasim bana guvenmiyor?

erkek arkadasimdan ben bazi gecmisimdeki detaylari gizlemistim ve bunlari sonra zamani gelince iliskiye basladigimzdan 5 ay sonra itiraf ettim. iliskimize baslamadan ona anlatmistim gecmisimi kisa ve net bir sekilde tabikide tum detaylarina kadar inmeyerek , eger bunu kabul ederse benimle iliskiye baslamasini soyledim oda kabul etti. iste gel git zaman bana face kullanmami yasakladi ama kendisi kullaniyordu ve bende merakimdan ne yapiyor diye bende bir fake hesap actim ve bakiyordum ona ve baska insanlara ama konusmadim hic kimseylen. ve onuda icime sindiremedigim icin ona itiraf ettim ve o gunden sonra herseyde yalan konustugumu bana guvenmedigini soyluyor. 5 gun once bana eski sevgilimin soy ismini sordu bende bilmiyorum dedim cunku bazi seyleri tekrar konusmak istemedim ve ustume geldi ve yalanci oldugumu soyledi , gunluk hayatimda herseye karisiyor ve beni yalan atmak zorunda birakiyor. ve neyaparsam ne soylersem bana artik inanmiyor guvenmiyor en kotusude cok agir konusuyor. artik beni sevmedigini , gozunde degerim kalmadigini soyluyor ama ayrilmiyor. sizce bu iliskiyi kurtarma sansim var mi? yoksa ne yapmam lazim? yardimci olur musunuz lutfen.
2 yillik erkek arkadasim bana guvenmiyor?