Hoşlandığım çocukla bi ara ekleşme dönememiz oldu ama sonra takipten çıkardı beni. Bazı olaylar da oldu onlarla da alakalı ama benim kafamı karıştıran başka bir şey var. Aramızdaki yaş farkını biliyor mu bilmiyorum ama erkekler yaş farkını takıyor mu? Boylarımız aynı çok yakınız önceden o daha kısa duruyordu ama boy atmış. Bunu da düşünür mü yoksa hisleri varsa bunu önemsemez mi? Yoksa yaş farkı bi engel mi olur? Onun yaşı 19 benim 21 (daha askere de gitmedi)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
benim hoşlandığım kız benden 3 yaş ufak yaş bir ayrıntı 5 yaşa kadar normal 6-7 yaş küçükler bile iş atıyor
Ama bildiğim kadarıyla erkeklerde bir sıkıntı olmuyor bu genelde kızlarda büyükken sıkıntı oluyor yani 6-7 yaş demişsiniz de bizde 2 yaş var 2 yaşın da zannetmiyorum sorun yaratacağını yani burada söylenenlere göre
öyle 19 bile iş atabiliyor ama fiziğim falan iyi boyum uzun ondan 35 olsam da genetiğim eziyor zaten
Yani iş atabiliyor derken çok anlayamadım dediğinizi
Uymuyor mu bazen
Bizim 19 21 işte ama ben büyüküm
bakıyor sinyalliyor anlamında. benden büyük sevgilim oldu ama o kompleks yaptı hep
He ama yani boylarımız yakın birbirine o kadar çok farketmiyor ya
Ben yapmıyorum ben seviyorum ama işte onun hislerini de bilmiyorum nasıl şeyleri takar
Sıkıntı olma ihtimali bir hayli fazla... O yüzden onunla vakit kaybetme derim.
Ya nedenn ama çok göstermiyoruz o da uzun boylu yani boylarımız aynı gibi
Hatta bilmiyor bile şu an yani uzaktan bakan aynı yaşta diyebilirler
Ona göre tanışmak istiyorum yani tekrardan istek falan atmayı düşünüyorum
Yani biraz bundan çekiniyorum ama çok değilki ya 2 yaş
Sıkıntı vaz geç. Ya da biraz gönlünü eğlendir hevesini al öyle vazgeç Bu iş yürümez. Sonra demedi deme...
Vazgeçemem gönül eğlendirme de olmaz zaten tanışmadık daha ben ona açılcam daha
Aaa! Zamanını boşa harcıyorsun. Ama zaman senin istediğin gibi harcamak senin elinde.. Ben sadece olacakları söyledim.
Zaman harcamak değil ya seviyorum napayım unutmak da istemiyorum bekliyorum onu
Geçici hevesler bunlar... Bir gün olmayacağını anlayınca kendin bırakacaksın. O zaman dediğimi hatırlarsın.
İnsanları yaşamdan koparan şeyler gibi konuşuyorsunuz ama asıl hayata bağlanmayı sağlayan şeyler birini sevmek birinin sevgisini hissetmek gibi bence sizde böyle düşünürseniz olabilir:))
Ben gerçekçiyim. Kazanamayacağım mücadeleye girmem. Yine de içindeki azmi takdir ettim. Haklı olmanı inan çok isterdim.
Yani hayata karşı nasıl baktığınıza bağlı bende sizi takdir ettim belki bende biraz toz pembe bakıyor olabilirim ama bilemiyorum teşekkür ederim bende. Bakalım hayatta neyle karşılaşacağımız belli değil daha
👍
Sevgilim benden 1,25 yaş küçük. Gayet iyiyiz
1.25 nasıl oluyor ya o ya 1 dir ya da 2 😄😄
Yani sizinki 1 yaş gibidir herhalde 1 yaş sıkıntı olmaz belki yani ama 2 bilmiyorum ya karşıdan nasıl görülürüz ama gerçi daha konuşamadık bile yani onu mu sorun ediyor diye düşünüyorum
Hiç etmez rahat ol
Ayrıca büyük sensin ona noluyor😄
Yani 1 yıl 3 ay😅
Sorun da o zaten kızın büyük olması erkeklerde büyük olması pek sorun yaratmıyormuş diye duydum yani herkes öyle söylüyor ama bu kızda olunca
Hee anladım 😄
Yani hislerimi açıklasam o yönden takmaz başta iyiydik aslında bakışma gülümsemedir oldu ama sonra yanlış anlaşılmalar falan oldu sanırım ondan takipten çıkardı ya yaşla bi ilgisi yoksa yine halledilir diye düşünüyorum o zaman 🙈
Birincisi:milletin düşüncesine mi kaldın önemli değil bunlar aş artık bunları
İkincisi:sen büyük olsan ne olucak arada sevgi saygı olduktan sonra
Üçüncü ve son:eğer erkeğin kültürü, bilgisi yeterliyse küçük olmasının bir manası yok.
Çözüme ulaşırsan bir eic beklerim aşkm❤️❤️❤️🙂🙂🙂
Ben 5 yaş büyük birine açılmıştım birkaç ay önce
Yani şimdi burada sen istemişsin kızın yaştan haberi var mıydı ne cevabı aldın?
Yaşımı biliyordu zaten muhabbetimiz vardı onunla, farklı şehirlerde olunca kız pek sıcak bakmadı sanırım
Hımm anladım
Yani aslında merak ettiğim bi erkeğin hisleri varsa böyle şeyleri sorun eder mi?
Ben sorun etmem yaşı kız kabul etse evlenmek isterdim
Ya o zaman sevindimm ama tabi farklı düşünme ihtimali de var herkesin kafa yapısı bir değil 🫤
Tabii farklı herkes
Teşekkür ederim fikirlerinizle yardımcı olduğunuz için 🙂
Rica ederim keşke o da beni sevseydi senin gibi
Yank olsun belki karşınıza başka birileri çıkar size değer veren sizi seven belkide hayırlısı böyleymiş diye düşünün mesafe sıkıntı olabilirdi belki sizde bir süre sonra sıkılıcaktınız
Ama seviyordunuz sanırım sizde 😔
Maalesef seviyordum ama bir önemi yok tabii tek taraflı olunca
Bu devirde zaten çokta kimse çıkmasa daha iyi olur ya istemiyorum kimseyi
Ergen değilseniz anlaşılır
Ergen değil öyle çocukça davranışları yok ağır başlı bende öyleyim zaten o yüzden beğendim kendisini
Peki hoşlandığım çocuk aramızda 2 yaş olduğunu bilse sorun eder mi
Sizce yani yalan da söyleyemem ki konuşmuş olsak eninde sonunda öğrencek
Kadınlar daha çok takılır merak etme
Ben takılmıyorum ya ben seviyorum
O zaman sıkıntı olmaz benim eşimde bende. 3 ay küçük ama arada sene varmış gibi oluyo ben aralık o Mart olduğu için
Hımm siz etkileniyor musunuz
Yani bilemiyorum erkeğin takıp takmaması sıkıntı
Ben seviyorum onu ama onun da hisleri varsa acaba bunu düşünür mü yani yaş meselesini
Olmaz o iş büyük ihtimalle
Ya nedenn
Ama çok göstermiyoruz o da uzun boylu yani boylarımız aynı gibi
Hatta bilmiyor bile şu an yani uzaktan bakan aynı yaşta diyebilirler
Ya seviyorum onu ama
Ona göre tanışmak istiyorum haber yolluycam
O çocuk senin için bebek 👍
Olgunluk olarak sen 21sen o 15 gibi bir şey
Ama kendisi de olgun biri öyle şımarık bir çocuk değil yani hareketleri de ağır başlı ailesini de biliyorum yani ailesi de öyle
Askere ne zaman gidecek ve ne iş yapıyor?
Hiçbir bilgim yok nerde çalıştığını da bilmiyorum ama meslek lisesi mezunuydu sanayide falan çalışıyor olabilir
Sen ne yapıyorsun?
Ben üniversiteye gidicem bu sene sağlık okuycam
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun 👍
Teşekkür ederim son bir şey sorabilir miyim kafam takıldı bir şeye de
Sor bakalım 😊😊
Şimdi siz demiştiniz ya yukarda o çocuk senin için bebek diye şu an yaşlarımız küçük olabilir ama ilerde olgunlaşır yani hep aynı kalmayacak ki yaşlarımız değil mi böyle sevgili olan çok vardır eminim yani yaş farkı olan
Zaten o yüzden dedim olmaz o iş diye 👍 o çocuk olgunlaştıkça seni istemeyecek hele hele birde çocuk sahibi olursan hepten sıkıntı olacak.
Takılır
Neden yani 2 yaş çok değil ama aslında bir de hoşlandığım çocukla o kadar boy farkımız yok
Çok değil
Yani dimi bencede bende öyle düşünüyorum sorun etmez inşallah ya bilmiyorum aramızdaki yaştan haberi var mı ama
19-21 bir şey olmaz
Dimi yani bencede
Ama erkekler bu konuda ne düşünüyordur pek bilemiyorum