Sizce sorun bende mi neden karar veremiyorum böyle bir durum yaşayan oldu mu ne yaptınız?

İlişkimiz boyunca defalarca ayrılıp barıştık. Her ayrılıkta geri dönen hep o oldu. Yakınlaşma konusunda da sürekli sorun yaşadık. Bazen ben istemedim, bazen de o bana çok soğuk davrandığı için güvenemedim.

Geçenlerde sosyal medyada attığım takip isteğini bile kabul etmedi. Bir hafta bana hiç yazmadı. Bu yüzden çok kötü bir şekilde ayrıldık. Sonra yine geri geldi ama ilk başta kabul etmedim. Aylarca peşimden geldi, tekrar arayınca “Ne istiyorsun? Aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum. Bana değer vermeni istiyorum.” dedim. Uzun uzun konuştuk. Fotoğraf istedi, sırf mutlu olsun diye attım.

Sonra görüştük. Eve döndüğümde hava çok kötüydü ama eve varıp varmadığımı bile sormadı. Ertesi gün de yazmayınca ben yazdım, bahaneler üretti. Bir gün sonra yine yazdı. Sorun çıkmasın diye konuşmaya devam ettim. Akşam ben yazıyordum ama sanki konuşmaktan kaçıyordu. Birkaç kez yazdım, “Uyuyacağım.” dedi ama uyumadı. Tekrar yazınca bu kez gerçekten uyumuştu.

İki gün sonra “Öldük mü kaldık mı, hiç sormuyorsun.” diye yazdı. Ben zaten kırgındım, fazla konuşmadık. Sonra tam 11 gün hiç yazmadı. En sonunda yine ben yazdım. O sırada kendi sorunlarım vardı, onları bile sormadı. “Neden yazmadın?” dedim, mesajı görüp cevap vermedi. Dört gün sonra tekrar yazdım. Sosyal medyada sürekli paylaşım yapıyordu ama bana yazmıyordu. “Neden bana yazmıyorsun? Sürekli dönen sensin ama bana değer vermiyorsun.” dedim. Yine doğru düzgün cevap vermedi.

Bir gün sonra ben “Yoğunsan müsait olunca yazarsın.” dedim. “Tamam.” dedi ama bu kez de 10 gün ortadan kayboldu. Sonra acil bir işi olduğu için bana yazdı. Buluştuk, konuştuk. “Haklısın, sorunlarım var.” diyor ama aynı zamanda başka kadınlara yazdığını da gördüm. En uzun süre 25 gün bana hiç yazmadığı oldu.

Arada hastalık, taziye gibi sebeplerle konuştuk. Fotoğraf istiyordu, göndermedim. “Seni rüyamda gördüm.” dedi. Ben de “Beni kaybettin.” dedim. Oysa daha önce “Bu kez biterse asla kabul etmem.” demiştim. Ama son zamanlarda yine kafamı karıştırdı.

Onu hâlâ çok seviyorum. Vazgeçemiyorum ama bu ilişkinin olmayacağını da biliyorum. Bana değer verdiğini hissetmiyorum, dürüst de gelmiyor. Buna rağmen sürekli geri dönüyor. Bu yüzden bazen “Acaba beni gerçekten seviyor da sorun çıkaran ben miyim?” diye kendimi sorguluyorum.

Sizce günlerce, hatta 10-25 gün hiç yazmaması normal mi? Üstelik daha önce bu yüzden defalarca ayrılmışken… Psikolojim artık çok bozuldu. 24 saat aklımdan çıkmıyor ama onu tekrar kabul etmeye de cesaret edemiyorum. Gitmiyor ama ilişkiyi de düzeltmiyor.

Böyle bir ilişki yaşayan oldu mu? Siz nasıl karar verdiniz? Gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var. 🥲
Sizce sorun bende mi neden karar veremiyorum böyle bir durum yaşayan oldu mu ne yaptınız?