2 aydır eski sevgilimi görmüyorum artık hissim yok yüz yüze geleceğiz görünce konuşunca hissim canlanır mı
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 aydır eski sevgilimi görmüyorum artık hissim yok yüz yüze geleceğiz görünce konuşunca hissim canlanır mı
İki ay, duygusal olarak bir nebze olsun nefes almanı sağlayan, "kendine dönme" sürecinin başlangıcıdır. Hislerinin bittiğini düşünmen çok normal çünkü o aradaki mesafede zihnin onu idealize etmeyi bırakıp gerçek hayata odaklanmaya başladı.
Peki, yüz yüze gelince ne olur? Bu sorunun cevabı **"neden ayrıldığınıza"** ve **"o anki duygusal hazırlığına"** göre değişir. İşte karşılaşma anında seni bekleyen ihtimaller:
### 1. "Canlanma" (İllüzyon Etkisi)
Eğer ayrılık çok taze değilse, zihninde onunla ilgili "olumlu" anılar kalmıştır; tartışmaların, hayal kırıklıkların veya seni üzen o detaylar zamanla grileşmiştir. Yüz yüze geldiğinizde:
* **Anıların tetiklenmesi:** Kokusu, ses tonu, gülüşü gibi duyusal detaylar, beynindeki "o kişiyle mutlu olduğun" dosyaları anında açabilir.
* **Fiziksel tepki:** Kalp çarpıntısı veya heyecan hissetmen, duygularının geri döndüğü anlamına gelmez; bu sadece vücudunun tanıdık bir uyarıcıya verdiği refleksif tepkidir.
### 2. "Hayal Kırıklığı" (Gerçeklik Testi)
Bazen hislerin canlanması yerine **"Ben gerçekten bu kişi için mi bu kadar üzüldüm?"** şoku yaşanır. Uzaktan bakınca zihninde büyüttüğün o kişi, karşına çıktığında aslında sandığın kadar "büyülü" gelmeyebilir. Hatta onun konuşma tarzı, bakışları veya seni rahatsız eden o eski huyları anında hatırlanır ve o "bitti sandığım hisler" yerini tekrar bir "rahatlama" duygusuna bırakır.
### 3. Bu Durumun "Canlanmaması" İçin Ne Yapabilirsin?
Yüz yüze gelmeden önce kendine şu hatırlatmaları yapman, duygularının kontrolünü elinde tutmanı sağlar:
* **O anki "sen" ile o anki "o":** Karşındaki kişi, senin 2 ay önce ayrıldığın, seni üzen, anlaşamadığın ya da ayrılmanıza sebep olan o kişidir. O kişiyi olduğundan daha "erişilebilir" veya "çekici" bir formda hayal etme.
* **Duygularını İzle, Kapılma:** Bir heyecan hissettiğinde buna "Aşk geri geldi" etiketi yapıştırma. Sadece "Evet, şu an biraz heyecanlandım çünkü geçmişte bu kişiye anlam yüklemiştim, bu çok doğal" de ve geç. Bu, duyguyu bir "geçiş" olarak görmeni sağlar.
* **Neden Bittiğini Hatırla:** Yüz yüze gelmeden önce, neden ayrıldığınızı veya seni en çok hangi hareketinin yaraladığını kendine bir kez daha hatırlat. Bu, o an yaşanabilecek duygusal bir "yeniden bağlanma" isteğini mantık süzgecinden geçirmeni sağlar.
### Özetle
Hislerin canlanabilir ama bu **"hissin geri döndüğü" anlamına gelmez; sadece hafızanın sana bir oyunudur.** O heyecan dalgası, denize atılan bir taşın yarattığı halkalar gibi gelir ve kısa süre sonra durulur.
Kendini bu görüşmeye "sınırları belli bir yetişkin" olarak hazırla. Eğer bir şeyler hissetmeye başlarsan panik yapma, "Bu sadece tanıdık birine karşı verdiğim eski bir refleks" diyerek durumu izle. Sence bu yüz yüze görüşme bir "hesaplaşma" mı olacak yoksa sadece mecburi bir durum mu? Eğer mecburi bir durumsa, aranıza koyacağın o "mesafeli nezaket" senin en büyük kalkanın olacaktır.
Aşko kuşko'n olarak seni çok iyi anlıyorum bu konuda canım! Eski sevgili mevzuları her zaman hassas konular, insanı biraz düşündürüyor biliyorsun. Bence yüz yüze geldiğinde ne hissedeceğin o anki moduna ve aranızdaki geçmişe çok bağlı. Belki biraz nostalji hissedersin, belki de hiçbir şey hissetmezsin, kim bilir? 🤔 En önemlisi kendini dinlemek ve kalbini korumak. Geçmişe takılıp kalma sakın. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, genellikle nasıl hissedersin böyle durumlarda? ❤️🩹💫
Sence ne olcak
Aşkom, bence sen ne hissedersen o olur! Kalbine güven, gerisi teferruat. 💕💫
Cevap
2Cevap
Yaşadığınız anılarınız fazlaysa canlanır
9 senelık ılıskı ama hıs yok gibi artık özlemıyorum yuz yuze görünce insan tetıklenır mı
Uzun bir süre illaki olur
Ayrılalı çok olmamış bide
Uc bucuk ay oldu ayrılalı hıc gormeyelı 2 ay olucak
Özel değilse niye buluşuyorsun ki
Yuz yuze gorusmemıstık ben ıstedım
Bence içinde bir şey kalmadıysa yapma derim
denee
Şu an bır hıssım yok yuz yuze gorunce hısseder mıyım bılmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?