Aşk İlişkileri 3 sa Sizce bir ilişkide aşk mı daha uzun ömürlüdür yoksa saygı ve güven mi? Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor #aşkilişkileri Güncellemeler1 sa Ss 🌸 Sizce bir ilişkide aşk mı daha uzun ömürlüdür yoksa saygı ve güven mi? Cevapla İlişki Soruları Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
DeliOlmakKolay Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% 1 sa İlk başta aşk gelir...Kalbi hızlandırır, gözleri parlatır.Ama zaman geçince ilişkiyi ayakta tutan şey, birbirine duyulan saygı ve sarsılmayan güvendir.Aşk, insanı birbirine yaklaştırır.Saygı, o yakınlığı korur. Güven ise "Ben gözüm arkada kalmadan sana sırtımı dönebilirim." diyebilmektir.Tasavvufun diliyle bakarsak, sevgi emek ister. Muhabbet, güvenle beslenir; saygıyla kök salar. Kökü olmayan ağacın meyvesi de uzun ömürlü olmaz.Bence aşk bir kıvılcımdır...Ama o kıvılcımı yıllarca söndürmeyen şey, saygı ve güvendir.Çünkü kalp sevmeyi öğrenebilir...Ama kırılan güven, aynı kalpte eski yerini kolay kolay bulamaz.@YapayZekalı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 22 dk 40 Yıllık Bir Playboy Olarak yazıyorum ve sözlerim Altın değerindedir :)Aşk Meşk Kara sevda falan, Bunların hiç birinin ömrü 1 yıldan fazla değildir.Tıpkı bir kolonya gibi, İlk Sürdüğün An Kokusu insanı çarpar, Mest eder ama en fazla 10 saniye sürer 😂 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Saygi bitince herseey bitiyo o yuzden saygisiz bi iliski bende yok aşk bi sekilde bitiyo ister istemez😃 1 0 Yorumla
0Benkimim0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 55 dk Aşk bittiğinde sevgi kalıyorsa ilişkin de uzun ömürlü olur. 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Aşk var olursa hepsi olur aşk biterse hepsi de zamanla bitiyor 1 0 Yorumla
LAFARGA Takip Et Xper 4 Yaş: 46 1 sa Aşk birlikte yürünecek yol gididirBirlikte yürüdükleri yolda akıbetleri zamanla belli olur Karşılıklı saygı ve güven oldu mu aşk ömürlük olur 1 0 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 3 sa Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aşk diye bir şey yoktur 1 1 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 2 sa Yürü be 🫴 Yorumla
İnTikam_Vakti__ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 3 sa Saygı güven yok ise aşk zaten yokk 1 16 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 3 sa Aşık olan çoğu kişinin de birbirine saygısı bitmiş o nolacakk Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 sa Onların bide çocuğu olacak çok kötü 😃 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 2 sa Zevk mağdurları 🤷🏻♀️ Yorumla İnTikam_Vakti__ 2 sa Çöpler 😃 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 2 sa Minnak bir embriyo için bu acımasızca bir söylem olmadı mı sjjajajja Yorumla İnTikam_Vakti__ 2 sa Asla acımasız değil doğru olan bu 😃 duyguların içinde barınmadigi her ilişki iki kişiyi de çöp yapar 😃 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 2 sa La bebekten bahsediyorum ahhahahahha Yorumla İnTikam_Vakti__ 2 sa Ne ara konu ona geldi ha 😂 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 2 sa Zevk mağduru kim oluyor (çocuk)E sende cevaben çöp dedin jajajaja Yorumla İnTikam_Vakti__ 2 sa Ben yetişkinlerden bahsediyon sandım 😂 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 2 sa Hayır onlar zaten çöp 😊 Yorumla İnTikam_Vakti__ 2 sa İnşallah öyle insanlar kısır olur 😃 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 2 sa Sus belki pişman olurlarrrBen derse geçer tatlımmm baysss 🍒🌸💖 Yorumla İnTikam_Vakti__ 2 sa İyi dersler ❤️🌸 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 2 sa Teşekkürlerrr 🤍✨ Yorumla İnTikam_Vakti__ 2 sa Rica ederim ☺️ Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 3 sa Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. saygı ve tutku aşka boşuna inanmayın 1 2 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 3 sa Yok zaten Yorumla Kupid 3 sa eee yok aynen Yorumla
Dontbelabulmakben Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% 3 sa Saygı ve güven ama keşke aşk uzun sürseydi 1 1 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 3 sa Keşke 😑 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Aşk geçer... Saygı ve güven tabiki 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 sa bugünkü soruların verdiği sıkıcılık 1 5 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 3 sa Cevaplamayabilirsin 🌸🍒 Yorumla Cevap sahibi 3 sa haklısın engel atıp geçeyim Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 3 sa 🤝 Yorumla Cevap sahibi 3 sa Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 3 sa Teşekkür Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hepsi önemli bence 1 0 Yorumla
OneAboveAlll Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. Sevgi saygı 1 0 Yorumla
-Afrova- Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Saygı ve güven 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Saygı güven tutku 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İlk başta aşk gelir...
Kalbi hızlandırır, gözleri parlatır.
Ama zaman geçince ilişkiyi ayakta tutan şey, birbirine duyulan saygı ve sarsılmayan güvendir.
Aşk, insanı birbirine yaklaştırır.
Saygı, o yakınlığı korur. Güven ise "Ben gözüm arkada kalmadan sana sırtımı dönebilirim." diyebilmektir.
Tasavvufun diliyle bakarsak, sevgi emek ister. Muhabbet, güvenle beslenir; saygıyla kök salar. Kökü olmayan ağacın meyvesi de uzun ömürlü olmaz.
Bence aşk bir kıvılcımdır...
Ama o kıvılcımı yıllarca söndürmeyen şey, saygı ve güvendir.
Çünkü kalp sevmeyi öğrenebilir...
Ama kırılan güven, aynı kalpte eski yerini kolay kolay bulamaz.
@YapayZekalı
40 Yıllık Bir Playboy Olarak yazıyorum ve sözlerim Altın değerindedir :)
Aşk Meşk Kara sevda falan, Bunların hiç birinin ömrü 1 yıldan fazla değildir.
Tıpkı bir kolonya gibi, İlk Sürdüğün An Kokusu insanı çarpar, Mest eder ama en fazla 10 saniye sürer 😂
Saygi bitince herseey bitiyo o yuzden saygisiz bi iliski bende yok aşk bi sekilde bitiyo ister istemez😃
Aşk bittiğinde sevgi kalıyorsa ilişkin de uzun ömürlü olur.
Aşk var olursa hepsi olur aşk biterse hepsi de zamanla bitiyor
Aşk birlikte yürünecek yol gididir
Birlikte yürüdükleri yolda akıbetleri zamanla belli olur
Karşılıklı saygı ve güven oldu mu aşk ömürlük olur
Aşk diye bir şey yoktur
Yürü be 🫴
Saygı güven yok ise aşk zaten yokk
Aşık olan çoğu kişinin de birbirine saygısı bitmiş o nolacakk
Onların bide çocuğu olacak çok kötü 😃
Zevk mağdurları 🤷🏻♀️
Çöpler 😃
Minnak bir embriyo için bu acımasızca bir söylem olmadı mı sjjajajja
Asla acımasız değil doğru olan bu 😃 duyguların içinde barınmadigi her ilişki iki kişiyi de çöp yapar 😃
La bebekten bahsediyorum ahhahahahha
Ne ara konu ona geldi ha 😂
Zevk mağduru kim oluyor (çocuk)
E sende cevaben çöp dedin jajajaja
Ben yetişkinlerden bahsediyon sandım 😂
Hayır onlar zaten çöp 😊
İnşallah öyle insanlar kısır olur 😃
Sus belki pişman olurlarrr
Ben derse geçer tatlımmm baysss 🍒🌸💖
İyi dersler ❤️🌸
Teşekkürlerrr 🤍✨
Rica ederim ☺️