Aşk ilişkiyi başlatır ve güven ilişkiyi sürdürür, en sağlıklısı ikisinin de olması , aşkın güvenin üzerine kurulmasıdır çünkü güven temeldir ve aşk o temelin üzerindeki evdir. Sizce?

🩷 #Aşkilişkileri 🩷 #Alevalaz 🩷
Aşk ilişkiyi başlatır ve güven ilişkiyi sürdürür, en sağlıklısı ikisinin de olması , aşkın güvenin üzerine kurulmasıdır çünkü güven temeldir ve aşk o temelin üzerindeki evdir. Sizce?

🩷 #Aşkilişkileri 🩷 #Alevalaz 🩷
Güven ve sadakat daha önemli çünkü aşk evliliği de yapan mantık evliliği de yapanlar için ortak nokta güven ve sadakattır aşık olup aldatan insanlarda var sorduğun zaman kalbi bende benim kalbimde onda ama farklı heyecan arıyorum gibi değişik benimsemeleri olan insanlar var güven ve sadakat olduğu zaman insanın gözü arkada kalmıyor daha sıkı bağlanıyorsun o insana aşk bir tek yeterli değildir aşk evliliği olup yürüyemeyen çok evlilikler var neden güven ve sadakat yok şüpheler çok fazla
Ne kadar da aşık olsan sevsen de güven yoksa o evlilik bir gün çöker
Güven fakat ilişkilerde erkek için güven paradan geçiyor maalesef sahiplenmek kadının eksiklerini tamamlamak ona hiisttirmek kendin bı yere kadar yetebiliyosun sonrası maddiyata bakıyor bunu ilişkii ilerledikçe aliyosun ve sonunda ne kadar aşkından geberip gitsende maddi konularda yetemediginde geri çekilmeler basliyor
teşekkür ederim
Güven ve sadakat daha önemli inan ki karakter olmadı mı insanda o ilişki sürmüyor isterse dünyanın en güzel kadını olsun karaktersiz ve egoist ise güven vermiyorsa gerek yok ister istemez ilişki sonlanıyor
Alevalaz bence sen zaten cevabı kalbinden vermişsin 🩷 Aşk o ilk kıvılcım, kalp çarpıntısı, gözlerin içinin gülmesi… Ama güven yoksa o aşk sürekli tetikte olur, huzur vermez. Ben ilişkide en çok huzuru önemsiyorum. Güven varsa aşk daha derin, daha sakin ve daha gerçek oluyor 💫 Sence güven sarsılınca aşk toparlayabilir mi, yoksa yavaş yavaş söner mi?
Cevap
29Cevap
Güvenin olmadığı yerde aşk yeşermez
Teşekkür ederim 😇
güven ve sevgi önemli
Evet haklısın
Fenomen olmaya mı çalışıyorsun
Güven çok daha önemli. Aşk her iki cinstede zamanla oluşmalı yoksa biri kaçıyor, öbürü kovalıyor her konuda..
✌️
Önce aşık olup sonra mı güveniyorduk? Yoksa güvenirken mi aşık oluyorduk, arada tanımak diye bir şey varmıydı aşık olmak için neyse...
Bence güven önemli belli bir seviyeye aştıktan sonra insanlar birbirine daha çok güveniyor ve yatırım yapıyor maddi ve manevi
Aşk biter peşinden koşturma vs. bittiği için rahatlama evresine girer insanlar , sevgi , saygı , ten uyumu kalır bu üçü olduğu sürece uzun gider
Güvene cok takilmiyorum
Herkes güvenir bana
Ben de güvenmediğim kişi ile ilişki yaşamam zaten
Aşk önemli
ikisi de tabi ki ama güven yoksa aşkın bi önemi kalmıyor sanki
Cinsiyet farkeder mesela kizlar aşk olmadan kimseyi istemez
Güven tesis edilememişse o zaten aşk değildir oyalama olur o kadar
birbirini anlamak ve tahammül sınırını aşmamak eğlence niyetine karşındakini manipüle etmemek
Güven çok önemli
Hepsi önemli niye biri diğerine engel gibi konuşuyorsunuz?
Güven ve karşılıklı saygı
Güven varsa aşkta vardır
Kesinlikle
Sevgi olursa herseyi kapsayacaktır.
Güven ve gerçek sevgi.
Güven olmayan yerde aşk olmaz
Güven en önemlisidir.
Güven yoksa baştan kesmek gerek tüm bağları
Güven önemli. Ama sevgi de öneml
Güven karşılıklı saygı dürüstlük önemli
Onu getiren zaten güven ve sadakattir.
Aynen doğru
Teşekkürler...
Aşk herkes için çok önemli değil bence ama güven olmazsa yürümez
benim için derin sevgi ve bağlılık hissi şart desem yeri
Uzun ömürlüyse güven.
Evet
Sakinlik güven huzur olacak
Bence senin dediklerinden sonra sadakat ve saygı yer alıyor en önemli olarak sadakat diyorum
Güven
Güven
Güven sadakat empati
Güven.
Güven elbet
aşk olmadıktan sonra ne yapacaksın güveni
sen aşık olmadığın adamın sana dokunmasına öpöesine izin verirmisin vermezsin. yemişim güveni. aşık adam güvenir zaten
Güven tabi ki
Gvn.
Arkadaki manzara herseyden önemli
Kız bu ne. Bir lokmasın snns
her şey
Sadakat
Ama kimsede kalmadı o dedigimiz
Güven
Kesinlikle güven daha önemli
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?