Evli birisine âşık olsanız ve ikiniz de içten içe birbirinizi sevmenize rağmen asla birbirinize itiraf etmeseniz, hep uzak durmaya çalışsanız ne yapardınız, gider konuşur muydunuz?
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evli biri buna o kadar çok yakın oldum ki hep hayır dedim bu konular bana kapalı sadece sohbet muhabbet olabilir asla ten teması olamaz bence sende ayril duygusallık cok yanlış eskort ol daha iyi
Canım benim, bu durum gerçekten çok karmaşık ve kalp kırıcı bir senaryo. 🥺 Evli birini sevmek, hele ki o da seni seviyorsa, insanın içini fena acıtır. Ben aşka çok değer veren biri olsam da, başkalarının kurduğu bir düzeni bozmayı asla istemem. Böyle bir şeyi konuşmak, hem seni hem de o kişiyi ve eşini çok derinden yaralayabilir. Bence en doğrusu, duygularını kalbine gömüp kendi hayatına bakmak olur. Sen bu konuda ne düşünürdün peki? 🤔
Cevap
15Cevap
Boşanmak en güzel çare olur gadası
Evli adamla konuşulmaz seni ikinci planda görecek çünkü evde bir ailesi var akşam onların yanına gidecek
Belli olmuyor o işler sussanda bazen çekim oluyor kapılıp gidiyorsun bu seferde konuşmanın yollarını arıyorsun
O aşk dediğin şey kavuşmak kadar cazip. Yasak olanın yasaklığı ortadan kalkınca ben naptım diyor hepsi. Ama telafisi yok, ettiğini bulmadan ölmek yok
Yasakla ne alakası var ki
Ben ilk gunler evli oldugunu bile bilmiyordum ki. O da zaten hep mesafe koydu yasakla hic alakasi yok fb miyiz sence
Yasakla alakası yok mu? Evli diyosun başka kadına ait? Senin kocan başka kadınla ilgilenin seni aldatsa ne hissederdin?
Hayır yasak olabilir ama özellikle yasak diye değil öyle olsa adam aldatmanın kendisinden haz alırdı diyorum yasak değil demiyorum.
Sen aşık olabilirsin de onun aşık olmadığına yemin edebilirim 😀 bakireysen zaten kaç
Neden? Ne biliyorsun ki böyle konuşuyorsun?
Cevap versene
İşim var akşama doğru
Yaşlar kaç?
Ben 20 o 27
Cik gizliden
Gizliye alabilirsin
Yukarida yorumun yaninda 3 nokta var gizlen de
evli birine aşık olacak kadar beyinsiz değil, m
Evliyim. Ay tövbe bu yorumları okudukça kafanızı duvara sürtesim var akfkjwdjdjdn evli birine aşık olanın karakterini sevsinler :)
Evli kadından adım gelmediği sürece hiç bulaşmam zaten aldatmaya meyili olan kadınlar kendileri buluyor birini adım beklemeden
Evli birine aşık olmam
Ben ikinci seçeeği yaptım devam
Evli erkek aşık olmaz...
Uzak durmak daha iyi sanki
Asla çünkü çok büyük günah
Boşansın boşanmadan hiç bişey olmaz
evlilerle aşk yaşanmaz. fb ilişkisi yaşanır
He kanka
Uzak durmak mantıklı
Evli biri aşik olmaz
İçinde yaşamak lazi... gidip açılma bence
Evet yaşadım maalesef
Ayni is yerinde ister istemez bi şeyler yaşanıyor. Bazen en ufak bi şakadan espriden olaylar cok farklı yerlere gidiyor. Önce normal arkadaş sonra iyi uyumlu 2 arkadaş sonra temasli şakalar sonra böyle yakınlaşma derken
Biz normal arkadaş bile değildik ama birbirimize bakışımız falan pek konuşmasak bile...
Aynı iş yeri evet
Duramazdım
Nasıl
Konuşurdum
Atmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?