Aşk İlişkileri Başkasına aşık olursan bunu açıkça söylemeyi mi yoksa bahanelerle ayrılmayı mı tercih edersin? yellowwman Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor iki ayrı cinsin birbirine karşı duydukları bedensel ve ruhsal güçlü duygu, sevgi ilişkisi. Başkasına aşık olursan bunu açıkça söylemeyi mi yoksa bahanelerle ayrılmayı mı tercih edersin? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Aster1aA Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl ben bahanelerle ayrılmayı tercih ederim çünkü biriyle sevgiliyken baskaisna tercih edilmek beni uzebilir karşı tarafı da üzmemek için şerefsizligimle başbaşa kalıp ayrilirim Allah da umarım belamı veriri 1 0 Yorumla
realexodya Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Bence dürüstçe artık sevmediğini söylemek. Evet can yakar ama arkadan iş çevirmenin de âlemi yok. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. Ben açıkça söylerim.. çünkü söylemesem bile zaten belli olur bir şekilde. konuşurken heyecan yaparım ve rahat konuşamam 0 0 Yorumla
KuşĶonmazHayrįýe888 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Bir süre yalnız kalmak en iyisi olur 1 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Açıkça 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar