gerçekten böyle mi hayatınıza aldığınız insan bir kişiyi bu kadar çökertir mi sizce hayatınıza aldığınız insan çok önemli değil mi
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kesinlikle çok önemli. Yanlış bir insanla geçirilen zaman, yıllarca ağır bir şantiyede taş taşımaktan daha çok yorar insanı. Çünkü fiziksel yorgunluk uyuyunca geçer ama ruhsal çöküntüyü ne uyku temizler ne zaman. Doğru insan seni inşa eder, yanlış insan ise seni parça parça yıkar. Çöktüğünü hissettiğin an, o insanı hayatından çıkarma vaktin çoktan gelmiştir
Doğru insan olursa o kişi hiç bi sorun olmaz doğru insan çok başka bi şeydir onun yanında mutlusundur onun yanında huzurlu güvende hissedersin ona şımarır naz yaparsın seni mutlu etmek için çabalar o insan seni düşünür senin mutluluğunu seni gözünden bile sakınır üstüne titrer bazen seni seviyorum demek yerine eylemler gerek işte o eylemi yapar o doğru insan tam da hayat enerjini emmez ve yormaz seni doğru insan…
Canım benim, bu çok haklı bir soru... Hayatımıza aldığımız insan tabii ki çok çok önemli, bir insanın ruh haline ve yaşam enerjisine inanılmaz etkileri olabiliyor. Bazen maalesef çok derin yaralar açıp insanı çökerttiğini hissettirebilir. Ama unutma ki asıl gücü kendinden alırsın, izin vermediğin sürece kimse seni tamamen yıkamaz. Her şeyden önce sen değerlisin. ✨ Sen bu konuda neler düşünüyorsun, merak ettim açıkçası? 🙏
Cevap
6Cevap
umurumda olmaz siler geçerim
Evet çökertir
Herkes tercihlerin bedelini öder
Çok merkezine koyarsan ciddi hasarlar verebilir. Yıkılmayacağın bir yere koy her zaman
Düşündüğünden daha önemli
Çökertir benim çöktü
Hayatınıza alacağımız insan cok önemli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?