Ya siz göstermeye çekinmişsinizdir ya da o bunu anlamayacak kadar (sansür) canımdır. Her ne olursa olsun var mı öyle canımlar?

Gerçekten önemli olan insanlar, isimleri unutulmuş olanlardır.
Ya siz göstermeye çekinmişsinizdir ya da o bunu anlamayacak kadar (sansür) canımdır. Her ne olursa olsun var mı öyle canımlar?

Gerçekten önemli olan insanlar, isimleri unutulmuş olanlardır.
En büyük yaram budur ya tam üstüne geldi 😀.
Benim ona ne kadar değer verdiğimi konuşmadan gözlerimin içinden anlayanlar olurken onun o kadar metin yazarak o kadar sesli beyan ederek anlamaması..
Hayatımdaki en büyük kırgınlığım oldu.
Varsın anlamasın varsın kaale almasın ben kendimi biliyorum ya ben ne kadar sevdiğimi biliyorum ya benim vicdanım biliyor ya ve en önemlisi Rabbim biliyor ya o bana yeter. Elbet herkes kaybedince kaybettiği değeri başkalarından alamayınca dönecektir sığındığı limanına unuttuğu bir şey olacaktır o da ya o liman artık eski işlevini gostermiyordur ya da o liman çoktan suya gömülmüştür.
Bazı sevgiler de bazı aşklar gibi yarım kalmalı. Belki böylesi daha iyidir kim bilebilir.
Şu an onların istediği gibi olsun gün gelir bizim dediklerimiz ortaya çıkınca anlayacaklardır.
"Tarihte yok olmaya hazırım ama emek verdiğim gönülde gömülmeye hazır değilim."
Hayatımda olan biri bunu hissettiği için hayatımdadır zaten yine de kendi kendine değerini sorgulayan vardır elbette.
Allahtan belasını arayanlar diyoruz onlara
Kim senin verdiğin değeri hissetmiyormuş ya :D öfkeli gördüm seni djfj
Konunun benimle alakası yok 😂 onu hissetmeyeni takmam
Hıhım peki :D
Teşekkür ederim
rica ederim
Hayır hayatımda tuttuğum insanlar kendi değerlerinin benim için önemini bilirler.. bilmeyenleri ise zaten çoktan sildim.. ve bir daha affetmem kimseyi. zaten eğer bir kişi sizin değerinizi bilmiyorsa yol verin direk hiç sabretmeyin.. anca kaybedince anlarlar
Teşekkür ederim
rica ederim
Ne kadar değer verdiğimi anlamaları için bazen verdiğim değeri geri almam gerekiyor abi çünkü bazı insanlar maalesef diğer türlü anlayamıyor, farketmiyor
Maalesef öyle kardeşim
Cevap
11Cevap
Önemli olan az insan olur, önemli olan o az insan da önemli olduğunu bilir. Pohpohlamam kimseyi o ayrı konu ama verdiğim değerin de farkında olur karşımdaki insan.
vardi zamanında, sürünüyor şimdi doslsdodwpwsş
😂😂
Yok herkese değerini yeri ve zamanı geldiğinde söylerim. Ama o konumda kalıp kalmamak onun kararıdır.
Sana yakışan.
Hayatımda önemli yere sahip insanlar bunu biliyor bildiryorum
en güzeli..
şu an yok ama oldu öyle canımlar (!) Ben ilgiyi kesince kıymete bindim tabi ama bir kere soğuyunca kendisini yaksa gram umrumda olmaz. Vakitsiz gelen bir bir şeyin önemi de kıymeti de yok nezlimde...
Hislerimi saklama gereği duymam. Çünkü ömür çok kısa ve ne zaman bu dünyadan gideceğimiz belli değil. Bu yüzden de sevdiklerime sevgimi, ilgimi belli ederim. Hatta bazen fazla belli ederim, abartılı sevgi pıtırcığı gibi bir şey oluyorum
Var. Duygularımı belli edebilen birisi olmadığım için eş dost kimse anlamaz genelde.
Kötü bu.
Öyle tabii. Üzüntümü, sevincimi hiçbir şeyi hiç belli etmiyorum
Zor olmalı bilemedim
Kardeşim, sanıyorum bilmiyor ki böyle davranıyor. Belki de sevgisini göstermemek için çabalıyordur. Yine de hayatınızın tamamını kaplayan bir insan tarafından görmezden gelinmek acı verici bir şey
Bir insanı hayatımda tutuyorsam ona önem verdiğim içindir, eğer tutmuyorsam benim için bir değeri yoktur.
Canımlar var ve ben onlara şiddeti bir enstrüman aracı olarak kullanıp böyle gırtlaklamak istiyorum 🫣
Yoktur çünkü güzel severim ve belli ederim. Israrla anlamıyorsa artık sevilecek tarafı kalmaz.
pırlanta bir insanı değerini karga bilmez karganın bilinmesi gerekirse Çöplüğe götürür bülbül bilir bülbülü bulan güllere gider
Göstermek işe yaramadı galiba bu daha korku verici oldu onun için
Var , bakalım ne zaman fark edecek? O zamana kadar hayatıma başka biri girerse üzülürüm
canım biri ne yapar olsa? Fark eder mi de sordun? 😃😃
Kimse bilmez ve ben kendim hakimda kimseye bahsetmem ailem bile bilmiyor yani 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Biri benim için önemliyde bunun daima farkında olur saklamam bahsi geçen kişiden.
Önemli olana sen önemlisin derim ya. Bilsin en azından.
Hayatım o kadar kalabalık değil. Önemli olanlar da bunun farkındadır zaten.
Göstermenin ne kadar önemli olduğunu anlamamı sağlayan biri var ve bi' o var.. Gün gelecek keşke söyleseydim diyeceğim ve koca bir pişmanlık kalacak.
Hayır.. Duygu ve düşüncelerimi çekinmeden dile getirir ve gösteririm..
Hayatımda benim için ne kadar önemli; değerli olduğunu bilmeyen biri var, evet.
Yok, herkes kendisine verdiğim değeri ve hayatımdaki konumunu çok iyi bilir.
Aşık olduğum bi adam var ama hayatımda değil gerçi benim için çok önemli olduğunu bilse muhtemelen umurunda bile olmaz
Olsa ne farkeder olmasa saygı bilmek büyük bilmek küçük bilmedikden sonraa
Varsa bilir saklamak olmaz
Yoktur diye düşünüyorum
Sanırım
Yoktur ben bir şekilde hissettiririm 😃
😂😂
Onemi yok karsilikli olmadigi surece aci verici
Yok ne kadar önemli olduğunun farkında
Artık yok.
Maalesef ki var
Hayır yok herkes haddini ve yerini bilmek zorunda.
Fazlasıyla çok var
Sen beni takip etmiyorsun o yüzdenmis hanım efendi 😀
Ben seni ediyorum sen beni değil
aniden oldu değişiklik anlamadım
Hadi takipleşin bitsin 😂
Sorry ☺️
Var tabi
Tamam kızma 😂
😂😂
Yoktur diyeyim
Bazen kızıyorum bilse değerli olduğunu
Evet, henüz anlayamadı.