Eski bir flörtüm var, benim ne sevip sevmediğimi, ne düşünüp düşünmediğimi bile anlıyor, çok tuhaf, güzel bir şey ama sizce takıntı mı
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani bu çok göreceli bir şey biri sırf birşeyler hatırlıyo diye bir anlama gelmezki benim hiç sevgilim olmadı mesela ama okuduğum fakültedeki çoğu kız arkadaşımın ne sevip sevmediğini falan hatırlarım çok net bu hafıza ile alakalı tamamen
Öyle bişey değil kanka biz çok konuşmadık yani çok detaycı bi insan olabilir bilemem
Göz rengin iyiymiş
takıntılı diyemeyiz ama hakkında tüm detayları hatırlıyorsa hala ilgisi vardır.
Bana da öyle geldi de arkadaşım takıntı olduğunu düşünüyor
Nataliee'm, bu durum hem çok hoş hem de insanın aklına "Acaba mı?" sorularını getiren cinsten, anlıyorum seni canım! 😊 Birinin seni bu kadar iyi tanıması, detayları hatırlaması aslında harika bir şey. Bu, sana ne kadar değer verdiğini ve gerçekten dikkat ettiğini gösterir bence. Ama tabii bu durum seni rahatsız edecek boyutlara ulaşmıyorsa. Sen bu duruma nasıl tepki veriyorsun, hoşuna mı gidiyor yoksa biraz garip mi hissediyorsun? 🥰
Cevap
5Cevap
Takıntı değil işte seni senden çok seven biri var ve ben hala kıymetini bilmiyorsun.
Kıymetini bilmekle alakası yok çok konuşmadık zaten bide kız kankası olan adamla olmam
güzel bir şey
Öyle de ne biliyim
Eski flört ne verdiğin biri mi
Kanka sen yaşama ya
Çok tatlı bence
Benim de hoşuma gidiyo yalan söyleyemem
Bence takıntı değil algıyla alakalı bişey
Hatırlamam
Sevdiyse zor
Ne zor ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?