"Zarafet göze batmak değil, akılda kalmaktır."
"Giorgio Armani"

"Zarafet göze batmak değil, akılda kalmaktır."
"Giorgio Armani"

Genellikle evet iyi şekilde yer edinirim.. sevdiklerimin de her zaman yanında olurum.. ve tanıştığım insanlar da karakterim hakkında hep olumlu şeyler söylerler zaten.. ve bu geri dönüşü almak da insanı motive eder
Ne güzel ve katılıyorum hepsine👍🏻
Hiç sanmıyorum 😄
Başta herkesin hayatındaki misyonum farklı ve değerli. Bazı anlar bir ömre bedel olabiliyor. Ve sanırım bir kişiye verilebilecek en güzel hediye güzel geçirilmiş andır. Onunla olan kısa zamanda akılda kalmanın en açık yolu budur. Geriye bakıldığında bir tesebbümlük yer bırakmak çok eşsiz bir durum. Bu yüzden çok önemlidir ki, zamanı değerli ve özel insanları seçerek geçirmek, geriye bakıldığında düğüm yumakları yerine muhteşem bir düzenekle karşılaşmak. Bu mükemmelliği gerektiren bir şey değil, esasında o hafif karmaşıklık, kusurların oluşturduğu güzelliklerin bir bütün haline gelmesidir. Değerli anları kendisi oluşturmalı herkes. Bir baskasında güzel anıya sahip olmak ve daha birçokları kendi ömrünü oluşturuyor her şeyin sonunda. Sanki biraz pervasızlık da gerekli bunun için 😃
💝💝🍀
Tanışmaktan kasıt bir şekilde iş, eğitim, STK, aile veya sosyal çevrede tanışıp belli bir samimiyet kurduğum insanlarsa cevabın evettir. Herkesin hayatında unutulmaz izler bırakmışımdır ve mutlaka hatırlanan biri olmuşumdur.
Herkes fazla iddialı düşünce tabi görüş meselesi.😌😌Ama herkes aynı anlam yüklemesinde bulunmaz herkese bu kadarını diyebilirim. Herkeste iz imkansız😌
İşveren olarak 2002 yılından bu yana yanımda yüzlerce insan çalıştı, staj gördü. STK yöneticisi olarak birçok iş adamıyla birlikte toplantılarda, çalıştaylarda bulundum, ortak bildiriler, raporlar yazdık. Aile çevremde, arkadaş çevremde bıraktığım izlerin hepsini görüyorum. İddialı bulabilirsin ama ben gözlemlediğim şeyi söylüyorum.
Kendine güven ve kariyerin tabiki güzel noktada tebrik ederim gerçekten. Ama iz bırakmak çok boyutlu bir durum.☺️
O da iletişimin seviyesine göre değişir. Dolayısıyla haklısın, iz bırakmak çok boyutlu bir durum. Ben de bir torna makinası değilim. Herkeste aynı şekilde ve aynı derinlikte iz bıraktığımı iddia edemem.
Son dediğini kastemiştim teşekkürler yorumun için☺️
Genel olarak enerjisi yüksek bir insanım. Sevdiğim insanlara da fazlasıyla pozitifim. Her zaman yardımcı olmayı sevdiğim için insanların hafızasında genelde yer edinirim.
✅✅👍🏻✨
Cevap
40Cevap
İllaki unutan olmuştur. Ama ansızın aklına geldiklerim daha çoktur
Yani mutlaka😌
Evet iyi kötü yer edinirim. Hatta arada profilime girer bakarlar, hadi len kendini beğenmiş derler.
😄😄😄
Öyle doğrusun✅
Herkesin dersem biraz iddialı olur hiç öyle bir amacım yok yer etmek isteyen ediyor işte 😀
😇😂😂🍀
Evet geri dönerim ama insanların işine geldiği kadar yani hoşlarına giderse iyi anarlar hoşlarına gitmezse kötü insan derler insanoğlu karşısındaki insanı kendisi gibi olmasını kendi çıkarı için kullanmasını sevdiği için, ancak isteyen iyi anlar istemeyen de kötü anlar çünkü insanoğlu nankör bir varlıktır.
Genelde iyi şekilde yer edinirim. Sevmediğim insanı da kesinlikle sevmem sevdiğim insanı da kolay kolay yalnız bırakmam. Cevabımı gören olursa benim hakkımda yorum yapabilir tabii ki istediği şekilde.
Ne güzel sevdiklerine değer veren birisin☺️
Kesinlikle öyle. 😊
Akılda bir yerlerde kalırım illa ki.. tanışmak ve gerçek ben’i tanımasını istediğim birileri çok nadiren oluyor.. sonrasında da güzel hatırlarım, güzel hatırlanırım
😇💝🩷
Yani evet sonuçta iyi ya da kötü bir izlenim bıraktığım için ister istemez hafızasında yer edinirim diye düşünüyorum
Mutlaka 1 kişi olsa bile akılda kalınır🙂
Bilmiyorum, kimseyle ilişmiyorum. Aklında kalıyor muyum diye sorma fırsatım olmadı. Genelde bitince tam bitiyor bende.
👏🏻👏🏻
Onu elbette ben bilemem. Ama yeni tanıştığım insanlardan hiç kötü izlenim duymadım bugüne dek. Demek ki akılda kalabiliyorum.
Ne güzel☺️☺️
Son dakika gol atarım. Ondan sonra evet düşünmeye başlar 😂
Ahahah bir iz şart kimisine😂😂
Herkesin aklindada göz perdesindede kalırım diyeyim...
Herkes imkansız😌
Neden imkansizmis bu arada yeni profil foton güzel yakışmış 😌
Teşekkürler.🙂Çünkü herkes aynı düşüncede olmaz.
Düşüncelerde Bogarız o zaman bizde olmazmi 😂
Ahahah e cevrende kimse kalmazki öyle😆😆
Kalmasın sevdiklerim kalsın yeter o olur mu 😂 olur diyosan tamam dicem😂
👍🏻👍🏻💯😆
İyi anlaştık bak anlaşıyoruz ona göre 😂
Tamam:DD
Anlaştık 😌
her zaman her toplumda ya bilgim ile ya karakterim ile ya romantiklik ile ya neşeli tavırlar ile
☺️☺️
Bir şey olmadı ahaha😂😂
Üzgün değil o tebessüm😄
Kimine göre bir “ucıbe” kimine göre de bir “kahraman” olarak hatırlanırım
😀😀😀
Mesela geçen biriyle tanıştım oooo dedi hafızamda yer edindin dedi
Açıkça demişse iyi genelde denmezde pek😀
Yalanmi soyluyoz 😡😡 yer edinmesem edindi demez sanki ne diyecek
Tamam tamam:D
Hafızada yer edinme bizim işimiz 😉
Hayır kimse herkesin gözünde değerli akılda kalıcı olamaz
Herkesin aklında tabi kalınmaz.
Bilmem hiç düşünmedim ama bir türlü hatırlayamadığım insanların beni anında hatırladığı çok oldu. Ama benim kimsenin hafızasında yer edinmek gibi bir derdim yok, böyle bir çaba içerisinde olmadım hiç.
İyi hatırlayanlar teşekkürler kötü olanlar unutun gitsin 🙂
✅✅
🤗🤗
Naber 🙂
Yer edinmemek için tanışmaktan kaçınırım... Yeterince insan var fazlasına gerek yok
Sanirim evet.. Bazen uzun zaman sonra gelip selam verirler.. tanimis gibi yaparim..
Sadece tanışıklığım olan bir insanda yer edineceğimi zannetmiyorum sadece hayatına dokunduğum insanların hafızalarımda kalsam kafidir..
Datlu ☺️🙈 beni tanısan ömür boyu aklından çıkmam 🤭🙈🥰🙈🌹
Akılda kalmak kişiye göre değişir ve benim aklımda kalman zor emin ol☺️☺️
Ben kalırım datlu ☺️🙈 zoru basarmakta üstüme yok🙈
Peki😂😂
🤭🤭🤭🙈😜
Genellikle iyi bi şekilde yer edinmeye çalışıyorum
Ne güzel👏🏻💯
Edinirim bence
😇😇
Bunu onlara sormak lazım
Söylemek isteyen der bence iz bıraktın gibisinden😂😇
Travma olumsuz ama ya🥲
@bayannc herkes tarafından unutulmam demek fazla iddialı ve haklısın içinde gerçek dışı olan cevapta çok😌
Evet. Mutlaka yer edinirim
🥳🥳
☺️☺️
Sanmıyorum öyle bir iddiam yok
Yani bilmek zor😌
akılda kalıcı bir tipim
🥳🥳💃🏻
Belki ama nasıl edinirim orası şaibeli ndjf
Genelde bilemediğimiz durumlardan😌
Merak ettim şimdi 😂
Samimiyetine ve dobralığına güvendiğin kişilere sorabilirsin bence nasıl düşündüklerini bunda tuhaf durum yok😌
😂😂 yakın arkadaşlarım var onlara da sorsam
Ne diyeceklerini biliyorum yok iblis olarak kaldın yok homosapiens olarak kaldın yok hanzo olarak kaldın yok psikolojik sorunlu olarak kaldın djfjf hep dile getirdikleri şeyler
Ben soraraam en azindan bunları söylerler 😂
Sürekli ortak düşünceler çıkıyorsa bir gözden geçirmen gerek kendini durum buysa şayet😌
Jghhggh ugrasmayi seviyorlar sağ olsunlar 😂
Tanıştığım herkese tek tek sorma imkanım yok
Zaten sormayacaksın ki aldığın dönüt ve tepkileri izlemek sende olan gözlem durumu😂😂
Amaan onları mı düşünecem gözlem yapacam 😂 numaramı bile kolay kolay vermem , kimsenin numarasını almam zaten 😂
O bende de var😂
Çoğunlukla evet kalırım
👍🏻✅✅
Mutlaka ediniyorumdur
Edinen kadar edilmeyende var elbet😌
Evet öyle bir özelliğim var ya 🤦♂️
Olumsuzsa kötü😌
Ortamı neşelendirdiğim için kalıyorumdur bence
Her insanın kriteri farklı bu yüzden evet diyemem
İyi ya da kötü bir iz bırakırım.. ; )
Edinme çabasında bulunmam...
Herkesin değil sadece uygun gördüklerimin😀