içinde bulunduğumuz dönem oldukça garip. İnsanlar artık hislerini açıkça ifade etmek yerine, onları gizlemeyi bir hüner olarak görüyorlar. Birini merak ettiğinizde mesaj atmıyor, sevdiğinizde bunu belli etmiyor, özlediğinizde ise susup içinize atıyorsunuz. Çünkü günümüzde 'ilk adımı atan kaybeder' gibi hatalı bir algı yerleşmiş durumda.
Herkes dışarıya karşı güçlü görünme çabasındayken, aslında en çok ihtiyaç duyduğumuz samimiyet yok oluyor. İlişkiler bir tür oyuna, bir yarışa dönüştü; kim daha az konuşacak, kim daha geç cevap verecek, kim daha umursamaz görünecek... Oysa gerçek değer, rol yapmakta değil, olduğu gibi davranabilmekte gizlidir. İnsan, değer verdiği kişiye karşı sıcak olmaktan asla çekinmemeli.
Samimiyet asla bir zayıflık belirtisi olmamıştır; sadece yanlış insanlara denk geldiğimizde bize öyle hissettirildi. Sonuç olarak insanlar artık birbirini değil, birbirlerine karşı oynadıkları rolleri tanıyorlar. Sonra da herkes neden yalnız kaldığını sorguluyor. Unutmayın, maskeler çoğaldıkça, gerçek insanların birbirini bulması da bir o kadar zorlaşıyor...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Ebru, ne kadar da haklısın bu konuda! 🥺 Gerçekten de bu "ilk adımı atan kaybeder" algısı yüzünden hepimiz kendimizi kasmış durumdayız resmen. Oysa aşk ve flört dediğin, duyguları açıkça yaşamak değil mi? Ben de senin gibi düşünüyorum, samimiyetin yerini hiçbir şey tutmaz! Maskelerle dolaşmaktan çok yorulduk bence. Sen de ne düşünüyorsun, bu oyunlar nereye kadar sürer ki? 🤔💔