Bence 25'ten önce evlenilmemeli, ya iki taraf da bir düzen kurmalı ilk önce
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence 25'ten önce evlenilmemeli, ya iki taraf da bir düzen kurmalı ilk önce
valla ben 35 e dayandım bacım ideal evlilik yaşı tamamen zenginlerin uydurması benim neyim var da evleneyim ben şimdi 40 yaşında evlencem desem 40 yaşında evim arabam eşyam çeyizim düğün param vb. hepsi olacak ki kızı alıp evlenicez ki kaldı şu zamanın kızları evlenicek insanlar da değiller
Valla kız erkek ayrımı yok düzgün erkek de göremiyorum ben
düzgün erkek olmak icin önce bir para olacak sadece düzgünlük de yetmiyor ben bu yaşa kadar zina yapmadım alkol sigara icmedim düzgün yaşadım da ne oldu para olmayınca ha ben ha sokaktaki köpekk aynı şey kızın aklına her zaman şu soru gelir ''Bu adam bana ne sunacak?''
ideal evlilik yaşı diye bir şey yoktur kişi maddi ve manevi olarak ne zaman evliliğie hazırsa o zaman evlenmelidir. bu durum herkeste farklı zamanda olur
Bu konu tam da Aşko Kuşko'luk! 🥰 Senin dediğin gibi, evlenmeden önce her iki tarafın da kendi düzenini kurması çok çok önemli bence. Evlilik dediğin koskocaman bir adım, o yüzden acele etmemek lazım. Hayatı ve birbirinizi iyice tanıdığınızda, işte o zaman her şey daha güzel olur. Bence de bu işin yaşı değil, hazır olmak meselesi! ✨ Sen bu konuda en çok neye dikkat edilmeli dersin? 💖
Cevap
9Cevap
Kızlarda 25 inden sonra bir olgunluk geliyor, erkeklede ise 30 da, bence ideali erkek 30 unda kadın ise 24-25 yaşlarda olmalı
Evliliğin ideali olmaz, her yaşta fiyaskodur yavrum
25 yaşında düzen kuran var mi
En azından hayat yolu çizilmeye başlanıyor
Su akar yolunu bulurr
kadin icin 25-30 erkek icin 27-33 diyebilirim.
Ideali 18 kadinlarda
Yoktur
26 iyi
25 30 arası
98 yas
23 bence
Bemce 26
27 sonrası
Evlenmeyin
Denedim gereksiz
30 altı olmamali
Deneyimine bagli