İdeal evlilik yaşı sizce nedir?

23 yaşındayım arkadaşlarım evlilik hazırlığında ya da şuanda hayatındaki kişilerle evlilik hayalleri kuruyor ben ise çok darbe almış biri olarak üniversiteme derslerime ve gelecek hayallerim için çalışıp duruyorum hayatıma asla bir erkeğin girip beni yolumdan ayırmaması için kimseyle tanışmak dahi istemiyorum kimseye duygusal olarak bir şey hissedemiyorum hatta korkuyorum evlilik bence en erken 26 ideal olarak 28 yaşında olmalı çünkü kendi ayaklarım üzerinde durmalıyım ki ailemde beni hep böyle yetiştirdi aman kızım araba kullanmayı öğren yolda kalınca ne yapacağını bil verdiğimiz harçlığı bile biriktir borsa öğren altın yap evde bir şey mi bozuldu bir erkek bekleme tamir etmeyi öğren hal böyle olunca güçlü bir kadın oldum ilişkiler boş geldi cilve bile nedir bilmem arkadaşlarım ise bu halime gülerek bir erkekden darbe yedin diye hayatını zindan etme diyor sizce düşüncelerimde haklımıyım ideal evlilik yaşı nedir üniversite bitmeden para kazanmadan birileri ile tanışmak istememek kötü bir şey mi gerçekten kafama takıldı
İdeal evlilik yaşı sizce nedir?