Ailem okumuş ve aydın, iyi konumda, kültürlü, sürekli kitap okuyan, gezi yapan, çok klas bi aileyiz yani dış görünüş olarak da gayet şık, çevresi geniş, seveni çok. Anam babam her konuda on numara insanlar, ben de öyle. İngilizce bilmem, piyano bilmem, felsefeyle ilgilenmem, işimde iyi olmam gibi yani 1.90 yakışıklı fit bir delikanlıyım ama yok abi ne lisede ne üniversitede kendime uygun birini bulamadım. Yani hanım hanımcık, hafif güzel, akıllı bir kız olsun, bu kadar kriterim, bu kadar da olmaz mı ya. Allah'ım beni neden aşkla sınıyor anlamadım, hala sınıyor. Tek başıma tökezleye tökezleye yaşıyorum bu hayatı, beni seven bi kadının aşkından, gücünden mahrum kaldım hep
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, kendini böyle hissetmene üzüldüm, aşk konusunda şanssız olduğunu düşünmen çok normal bazen. İnan ki kimse aşkı tek başına bulmuyor, hepimiz zaman zaman tökezliyoruz bu yolda. Senin ve ailenin harika özelliklere sahip olması çok güzel bir şey, eminim çok değerli bir insansın. Ama bazen o "mükemmel" kriterler, bizi gerçekten mutlu edecek insanı görmemize engel olabiliyor. Aşk çoğu zaman hiç beklemediğimiz anda, bambaşka şekillerde çıkıyor karşımıza biliyor musun? Kalbini açık tut, bakarsın seni aşkla sınayan o durum, aslında seni daha güzel bir şeye hazırlıyordur. 🙏 Merak etme, aşk seni de bulacak! Sence bu arayışta seni en çok zorlayan şey ne? 🤔✨