Erkeklerin hepsinin derdi ayni.. Gercekten seven yok mu Allah askina hepiniz mi uçkurunuzun peşindesiniz? Cidden bir kizi dokunamayacak kadar sevdiniz mi hiç?
Cevabın nedir?
+1 yılSevdim ahahah ne oldu biliyor musun? Non kiymet alayi nankor bu kizlarin! Birak sevmeyi hayatimi degistirdim sirf bir iki saniye daha mutlu edebileyim diye.
Etmedigi hakaret kalmadi bana. Guvenmiyorum dedi once 3 yil surundurdu. Hasbam sevmiyormus her turlu hakareti etti kalbimin kirilmadik yerini birakmadi. Sonra sevmiyorum zorla mi dedi. l*n kopek sevmiyorsan bastan soylesene karaktersiz serefsiz ruhsuz. Ne yaptim ben sana sevdim sadece!
Ve biliyor musun ona kalbini kiracak tek bir soz soylemedim. Sadece sevdigimi anlatmaya calistim sapik oldum adam degilsin oldum l*n otesi var mi yine de incitmedim bogazimda dugumlendi bir sey yutkunamadim bile oldu mu?
Sevmekmis ne anlar kizlar sevilmekten ahahahah taze bitti o erkeklerden annem ^_^11 Yorumla- +1 yıl
Cevap veremezsin tabi simdi o genellemeni al kivir kivir hepiniz mi uckurunuzun pesindesiniz mis mis mis..
Saygisiz..
En İyi Cevaplar
Alti yil dokunmadan gecti
24 Yorumla- +1 yıl
Ayakta alkislarim
- +1 yıl
Tezahuratta yapiyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de artık ümidimi kaybettim. Sanırım kendimden bile sakınıp çok seveceğim biri yok. Aslında aşk bitmedi hala var ama biz onu yok ettik çıkarlarımız beklentilerimiz doğrultusunda kaynettik
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
77Cevap
+1 yılHayatına giren bir kişi yüzünden erkekler genellemesi yapman beni rahatsız etti acıkcası. Diğer soruna gelincede evet sevdim beklentisizce gerçekten ama gitti. Aşk zor bir kavram bir insana güvenmek bu kadar kolay olmamalı inşallah bulursun kalbine göre seni üzmeyecek birini
21 Yorumla- +1 yıl
İnsallah sende bulursun
Zaman kötü artık gerçekten hemcinslerim olarak hani ne diyeceğimi bilemiyorum bir de ülkede olan şu son zamanlardaki üzücü olaylar... Yetişme, bulunduğu ortam ve en başlıcası aile sevgisinin öneminden kaynaklı bu tarz düşünceler bence.. Kendini geliştirmeye kapalı insan emin ol o dediklerinin daniskasını yapar yaşama büyüme ve yetişme öğrenme ile alakalı.. Son olarak Son Soruna cevap vermek gerekir ise Evet sevdim ve halende seviyorum dipnot:Kısmetse Evlilik var :))
10 Yorumla
+1 yılBizde dusunuruz ama indan once sevmek sevilmek isteriz o kisiye bagli ben bir kizla sadece yatmak icin seni seviyorum sole bole yapmam gercekten deger veririm oda zaten anlar gercekten sevildigini
12 Yorumla- +1 yıl
Az kaldi sizden
- +1 yıl
Öyle malesef millet azmis abazalikta yarisiyor cogu
Sende adamlarla gez o zaman yine genellemeyle karsi karsiyayiz
28 Yorumla- +1 yıl
O adamlar cikmiyo karsima
- +1 yıl
Tabi
- +1 yıl
Parali zengin bebelerinin egosunu cekemem, hepsi benim cevremde isinde gucunde kisilerdi
Bir kızı gerçekten ona dokunmayacak kadar kıyamayacak kadar çok sevdim. Ailem dahil herkesi karşıma aldım. Tam 3 sene aldatıldığımı bildiğim halde göz yumdum kıyamayacak kadar çok sevdim. Ne oldu? Olan bana oldu. Adım çıktı salaağa. Onun adı aynı hâlâ. bir lafı vardır babamın ; Seversen eller alır skersen sende kalır. Aynen öyle. Sevdiğin kadar üzülürsün bu hayatta
00 Yorumla
+1 yılBende bulamıyorum. Ve öylede bir insan değilim. Birlikte olmayı dokunmayı bırak sadece böyle baksa gözlerimin içine yeterde artar be.
13 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi dusunen cok az kişi var malesef
- +1 yıl
Artık böyle kızda bulunmuyor be. Allah bizim gibileriyle karşılaştırsın.
- +1 yıl
Aminn çok çok amin
Sevdim gitti başkasına dokundurttu...
ama yinede pişman değilim onun şerefsizliğiydi11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Sevimli bağyan şundan bahsedeyim hayatta kimse senin iistedign kadar iyi değil ama sevdiğim kisi hakkinda asla ve asla kötü şeyler dusunmedim zalımın kızı çok pesinden kosturttu ama anladim onun pic oldugunu
12 Yorumla- +1 yıl
Bosver sen daha iyilerine layiksin 😊
+1 yılDokunmayacak bakamaycak kadar cok sevdim sonra ne oldu birden birakti beni ne oldu diyorum sorun bende ben boyleyim diyor yani ama obur taraftan bakiyorum ki kizlar p. c olan serseri olan erkeklere deli olmislar onlarin pesinden ayrilmiyorlar deveye diken insana s. ken gerekir demisler ama seninde karsina cikar elbet birisi merak etme sadece acik gozlu ol askindan gozun kararip her dedigini yapma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yıldokunamayacağımı hani istesek bile dokunamayacağımı bile bile peşinden koştum aramızda iller yok aramızda koca bir deniz var. ne zaman dokunacağım da muamma, ama ben açıkcası onu isterken e zaman dokunacağımı ne zaman öpeceğimi hiç düşünmedim. zira yeterki sevsin öpmek sarılmak er ya da geç olur.
02 Yorumla- +1 yıl
Dimi yaa
- +1 yıl
asla metacı biri olmadım, benim için önemli olan ne yapıldığı değil ne düşünüldüğü, dünyanın öbür ucunda olsun, sarılmak istiyorsa o bana sarılmıştır. bunu bizzat yaşamama gerek yok. hissettirmek önemli.
+1 yılBir zamanlar sevmiştim. dokunmadım ona bunu yapamazdım ona degıl kimseye yapamazdım yapmamalıydım. ve sonunda ayrılık oldu. Şimdi sukredıyorum iyiki yenik dusmemışız dıye yoksa vıcdan azabından yaşayamazdım. Seven ınsan sadece sever.
02 Yorumla- +1 yıl
Helal
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılkendimce ben bir kızı sevdiğim zaman onu cinsellik için değil aşk için sevde için severim. diğer abazalar anca sapıklık düşünür.
14 Yorumla- +1 yıl
Hep mi abazalar denk gelir oyleyse
- +1 yıl
önemli olan senin dikkatli seçmen centilmen görünümlü abazalar çook. ama istersen organik gerçek bir aşk yaşıyabiliriz. ama tabiki önce tanıştıktan sonra.
- +1 yıl
Organik sdfghkl
- +1 yıl
anlamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir sevgilim vardi 6 yil ciktik... ayni hotelde kaldik ayni yatakta yattik. defalarca. sadece uzanip. goz goze bakistik uykuya dalana dek... sonuc ne oldu? Tahmin edebilirsin... kizlar onu omur boyu. seveni istemez... kendine guzel sozler soleyini simartani. sever..
10 Yorumla
+1 yılOnlar seni gercekten severse Eger sende gercekten karsilik verirsen gözlerine bakmak bile yetecektir.. Sorun sadece onda olmayabilir ama dikkat et
10 Yorumla
+1 yılMalesef, günümüzde nefis, para, insanın kendi çıkarları herşeyden önde gider olmuş. Aşk kelimesi anlamını yitirmiş, ama elbet bir gün doğru bir insan çıkar karşına. Sadece sabret.
Umarım gerçekten bir gün karşına dürüst bir insan çıkar :)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılkendine bu konuda biraz zaman tanı gerçekten içinde hissettiğin duygular olmalı onları içinde yaşamalısın. o zaman karşılık bulduğun her kimse düşüncelerinde aradığın cevabı bulabilirsin. sadece seçimlerini doğru yap.
saygılarımla00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben iki satır yazayım, siz anlayın ne düşündüğümü:
"...
Ben çok kadın tanıdım.
Sevenden sakındığı bedenini, sevmeyenlerin yoluna kilim yapmış
Sen gözünden sakınmışsın, o gözünün yaşına bile bakmamış
..."00 YorumlaBir ask yasarsin uzaktan uzaga dokunmadan seversin onu farkli sehirde olur uzak olur ama hep yaninda hissedersin ve onu sadece seversin aklina uckur degil konusmak gelir sabah uyanir konusursun aksam gelirsin isten onu ararsin saatlerce konusursun gun icinde merak edersin konusursun cunku uzakta ve onu sadece seversin seni seviyorum dersin
00 Yorumla
+1 yılVar, cidden var da işte...
3 yıl sonra:
- Mesaj gelmemiş mi abi hala?
+ Yok bekliyorum belki atar?
- Siteyi kapattılar bile hocam...
+ Çok isterse e-postamı bulur belki :( ?
- Hı hı...
+ x_x00 YorumlaBen evlenmeye karar verdikten sonra Aşkı sevgiyi arama taraftarıyım sevgililik olayı Başlı başına bir saçmalık bence o yüzden sende bu kararı verdikten sonra etrafına bak bence o zaman çevrende yalnızca evlenmek isteyen ciddi insanlar olur
06 Yorumla- +1 yıl
Daha erken ama
- +1 yıl
Simdi bulup ilerde evlencem ben
- +1 yıl
İste olsun istiyorum bende. Etrafimda var boyle evlenene kadar yillarca beraber olup evlenen çokta mutlu olan :)
Hepsi ne lan? ben 20 yaşındayım sırf ciddi olmayacağını düşündüm diye bir kişiyle bile çıkmadım. Genelleme bile yapamazsın arkadaşım. Düzgün yazın şunları
02 Yorumla- +1 yıl
Kiminle karsilastiysam ayni sey, hepiniz degilse bile en az %90 bu boyle..
+1 yılDaha bana o değer i veren bayan olmadığı için kendimi gösterme fırsatım olmadı
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm sende haklisin
Doğru insanı yanlış yerde ararsan bulamazsın... Şurada ki erkeklerin % 80 i seks peşinde.. Bundan dolayı istediğin erkeği bulma olaslığın çok düşük..
02 Yorumla- +1 yıl
Burdan birini bulma amacinda degilim ki soru soruyoruz surda -.-
Cidden bir kizi dokunamayacak kadar sevdiniz mi hiç? _keşke sevmez olaydım kızlar dürüstlük ister dürüstlükten bahseder ama nafile gönül eğlendirmekte level atlıyolar , aşk adamı diye arkadaşlarım boşuna laf etmiyo yani
00 Yorumla
+1 yılDokunmadan sevdim ama zamanında. Dokunulmadan hiçbir kızı sevmedim. Artık dokunduğum herkes benim sevgilim oluyor.. Son 2 ilişkim de bunun kanıtı.
10 Yorumla
+1 yılZamani gelmemistir. Dogru kisiyi zmani geldiginde bulacaksindir. Eminim :)
21 Yorumla- +1 yıl
İnsallah 😄
+1 yılYa allah askina su siniflandirmayi birakin artik ya. Hemcinslerinize bir bakin ne hale dusenler var. Neyin pesinde olduklarini acikca ifade eden tipler fazlasiyla. Ama ben butun kizlar boylemi diye sormam. Cunku bunun boyle olmadigini bilirim.
00 YorumlaBen sevdim ama terkeden taraf o oldu, kimse için deymezmiş dedim ve tam 4 yıl bekledim onu nedensizce, şimdi kafam rahat sevgilim yoksa bile, filmler var, müzikler var ben böyle dahada mutluyum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılşii hepsi aynı değil. lütfen genelleme yapma. senin karşına çıkmadı diye hepsini aynı kutuya koyma.
02 Yorumla- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
birde bu kadar kasma kendini beklenti içine sokma.
Simdi sana ben oyle sevdim ben boyle sevdim diyecegim inanmayacaksin o yuzden sevmedim diyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Sende haklisin
+1 yılSen arayış peşinde oldukça karşına öylesi
gelecek.01 Yorumla- +1 yıl
Evde kalicam ben
Seyim kopsun ki ben ask adamiyim yav.. Ister inanin ister inanmayin
11 Yorumla- +1 yıl
Senin yorumlarini ben goruyorum ya oyle buyuk yeminler etme 😂
+1 yılValla verenler varken sevenlere iş düşmüyor :) Sevmek bir işe yaramıyor işte ben şahsen sevdim ama kız istemedi :(
02 Yorumla- +1 yıl
Evlenmek isteyincede verenden kacarsiniz.
- +1 yıl
valla sevdigim kıza evlenmeden dokunmamda herkezin karakteri farklıdır :) ben sevdim ama kız istemedı yapcak bişey yok
been :) ama hep elin oluyo öyle :(
11 Yorumla- +1 yıl
Ellere birakma yarinii
+1 yılSevdikte noldu, hep terkedilip, yarı yolda bırakıldık. Sonrada niye böylesiniz, neden acaba.
00 Yorumla
+1 yılDiliniz yaninca neden genelleme yaparsiniz be zalimin gizlari. Ben bu zamana kadar terkettim ce terkedildim bu istekler yuzunden
00 Yorumlaöyle bir sevdim ki hiç dokunmadım evliliğe sakladım çekti gitti be
03 Yorumla- +1 yıl
Sizede boylesi denk gelmiyomu sinir oluyorum
- +1 yıl
Malesef :/
+1 yılEwet sevdim. Ancak Hayat herkese tokat atıyor. Kimine Sadık, dürüst, fedakar olduğu için kimine bunların kıymetini bilmediği için.
00 YorumlaSevdim bakmaya bile kiyamadim sonra da baskasina verdiler
03 Yorumla- +1 yıl
Kacirsaydinn
- +1 yıl
Hi orasi ayri tabi
+1 yılSevdim evlendi anasi satayım
12 Yorumla- +1 yıl
Hadi bee
- +1 yıl
Evet. O yuzden hakettiginizi düşünüyorum (laf meclisten dışarı)
+1 yılYüklenme bu kadar erkeklere hepsi deme çıkar elbet sabır biraz
00 YorumlaValla seviyoruz sevmesinede değmiyor.. Bu dediğin erkek tipi ondan sonra oluşuyo..
00 YorumlaBende şuana kadar ne aşk yaşadım ne birşey, uygun kızı bekledim hep :) sende benim tiplerdensin :)
02 Yorumla- +1 yıl
Cik bir ara bence 😄
+1 yılHep ayni soru ama yaptiginiz hep ayni haketmiuosumiz
00 Yorumla
+1 yılBn sevdim sonra iki yil gecti gitti bitti falan filan
02 Yorumla- +1 yıl
Seviyosun niye bitiyo
- +1 yıl
Hayir deyince sonra yuzsuzluk yapmadim
+1 yılgerçekten sevecek olanlar da gerçekten sevilebilecek birini bulamıyor malesef..
02 Yorumla- +1 yıl
Birbirlerine denk gelemiyorlar
- +1 yıl
aynen öyle.. senin sorunun da o :)
sana uygun biri vardır da denk gelmemişsindir, bir gün denk gelirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallah
canım sorunun cevabını kendın vermısın bosvr takma ya verecen ya verecn kacısın yok
016 Yorumla- +1 yıl
Yok oyle bir dunya
- +1 yıl
Evlendikten sonra seve seve olur o iş, kasma sen
- +1 yıl
Ben bekliyorum en azindan
- +1 yıl
bir sussan ya?
- +1 yıl
Susmazsan engellicem
Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. He koyamadım kendimi tuttum sonra götümün üstüne yalnız kaldım :)
00 Yorumla
+1 yılDimi yaaa, erkekler seviyorum diyor sonra s. kiyor, insan sevdiğini s. kermi arkadaş
00 YorumlaHer şeyin zamanı var bulursun inş
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılSevdim ihanet etti! Ya biz değilde siz uçkur peşindeyseniz?
00 Yorumla Kucuksun bacim daha dur hele.
02 Yorumla- +1 yıl
Yerimde sayiyorum zaten bir yere gittigim yok
Dokunamayacaksam sevmem şahsen...
01 Yorumla- +1 yıl
Evlenince dokunursun canim
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yine sorgusuz sualsiz toplu infaza atılmışım
010 Yorumla- +1 yıl
Kurunun yaninda yaşta yanar kusira bakmıcan
- +1 yıl
Yakmalarina izin vermem
- +1 yıl
Hicbir erkek safca dusunmez ya hiçte inandirici degil
- +1 yıl
Bulamazsam boyle birini zaten evlenmem
- +1 yıl
Bir umut
Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. genelleme yapma Lütfen !
01 Yorumla- +1 yıl
Peki
Genelleme yapma hemen :)
04 Yorumla- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Ahaha
5 yıl sevdim şerefsiz aldattı. Ne sevecem be pehh.
01 Yorumla- +1 yıl
Bir kisi yuzunden boyle yapma bence seni sevende cikar
+1 yılbulma derdinde olma bence
01 Yorumla- +1 yıl
Benim bulma gibi bir amacim yok, beni bulanlarda boyle
+1 yılYok sanırım hepsi aynı...
04 Yorumla- +1 yıl
Hepsii
- +1 yıl
Aynen ya iste bu
- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)