yani şöyle enerjime uygun ve aynı kafadan olan en önemlisi de düzgün biri ve hayel perest biri 🤔🤔ama yok
**not: arkadaş anlamında
yani şöyle enerjime uygun ve aynı kafadan olan en önemlisi de düzgün biri ve hayel perest biri 🤔🤔ama yok
**not: arkadaş anlamında
Arıyor musun? Bekliyor musun? İşin bu kısmı da önemli. Zira burada beklemeden gelenlerin uçkur kalpli olacağı gerçeğini unutmamalısın. Arıyor isen bence sitede azınlık da olsa hâlâ iyi insanlar var, bazı sorular, bazı yorumlar da adeta ben doğru kişiyim dercesine duruyorlar. Mesela sen kadın olduğun için bu hususta daha rahatsın. Başka bir kadına yazman yahutta bir erkeğe yazman da sıkıntı olmayacaktır. Mesela bunu bir erkek yapamaz. Dilerim gönlünce bir arkadaşa sahip olursun.
Aramıyorum beklemiyorum da çünkü yok öyle saatlerce sohbet edip güleceğim biri yok olsa olsa en fazla 1 hafta ve sonra da yok ne o tanıştığım zaman ki gibi kalıyor sohbet te gid gide azalıyor ve iletişim kesiliyor
Ne yazık ki bu devrin kronik hastalığından bir tanesi bu. Muhatap bulunduğumuz kişileri iyi seçmeliyiz. Çoğunluğa bakarak yargı da bulunmak da doğru değil biliyor musun? Sonra birisi çıkıyor utandırıyor bizi. Hani elimden bir şey de gelmiyor yalnızca dua edebilirim senin için onu da yapacağımdan hiç şüphen olmasın.
Yanında çayda olsun mu
Bulamassin bulduğunda sevmediğin şeyler çıkar
Asla dediğin gibi olmaz çıkmaz çıksa onun bekletisi sende uymaz felan filan
Abi olsak olmazmi hacı 🤗
Olur 😅😅 ben arkadaş arıyordum abi de olur 😃😄
Ee buluyorsun ya arada 😄
Sonra kafam atıyor engelliyorum😂😂😂😂
Engelle gitsin😄
Öyle yapıyorum zaten 😂😂😂ama başka birini bulmak ilhan zor oluyor aynı şekilde sohbet et samimi davran veya güven hiç olmuyor bende hep engelliyorum 🤣🤣🤣
Sitede kimseyi bırakmıcan yakında🤣
Yok bee birlerini gördüm 2 bin kişiyi engellemiş ben attarafi 400 500 kişiyi engelledim
Haja bayağı az
😂😂😂😂😂
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
18Cevap
bulursun yakında bence
Kafandakine çok odaklı olduğundan olabilir. İnsanları tanıyınca asıl kişiliklerini öğrenirsin
Evet
bende sevgili arıyom ama ne burada bulabiliyom ne de dışarıda :D
bana sevgili bulun :D
sevgili seyirciler :D
Arayan bulur. Biraz daha aramaya devam et. d
Ha deyince bulunmuyor ki, akışına bırakmak en huzurlu ve rahat olanı.
İnanırmısın Her Yolu Bende Deniyorum Bana Uygun Biri Çok Az Onlarlada Konuşmam 1 Saati Geçmiyo Ama Şimdi Biri Geldi Hayatıma 1 Aydır Konuşuyorum Galiba Doğru Kişi Ama Ben 1 Kişiyle Yetinemediğim İçin Arayışa Devam
Erkek kız arkadaş olamaz
Kızlardan söz ediyorum
Elbet bulursun..
Bende onu dediğin gibi biriyim özümde
Umarım bulursun.
İstesen bulursun
Çok zor iş
Olak
kusursuzu arayan yalniz kalir
Zor olduğu için
Bulursun arayan bulur demişler
Zamanı gelmemiştir