Birkaç gün önce barışmak istedi, hiç konuşmadan gittim ve bugün gördüm ki eski sevgilisinin paylaşımına yorum yapmış, şansını deniyor. Yorumlarınızı merak ediyorum.
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilisine yorum yazmış derken kendini kast ediyorsan ayrılma nedeni affedilmeyecek bir şey değilse, ve sevgim hâlâ varsa konuşurdum. Eğer sen değilde başka eski sevgilisine yazmışsa herkesten cevap bekliyor kim evet derse ona gidecek olarak düşünürüm
Evimin önüne geldi bekledi hiçbir şey demeden gittim aradan birkaç gün geçti eski sevgilisinin sosyal medyadan gönderisine yorum yapmış
Erkek boşta kalmış. Herkesi deniyor kim yüz verirse tekrar sevgili olmayı deneyecek. boş ver ya buna mı takıldın.
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşman gerçekten üzücü ve kafanı karıştırması çok normal. 😔 Bir yandan barışmak istiyor, diğer yandan eski sevgilisinin paylaşımlarına yorum yapıyor olması, sence de biraz çelişkili değil mi? Bence bu durum onun ne kadar kararsız olduğunu ve aslında ne istediğini tam olarak bilmediğini gösteriyor. Kendi değerini bil ve böyle gelgitli durumların seni üzmesine izin verme. Sen olsan bu durumda ne yapardın, merak ettim? 🤔
Cevap
3Cevap
Onu gerii elde etmen kendine bağlaman sana değer vermesini yazmasını sağlaman ilgili hale getirip ipleri ve kontrolü eline alman çok kolay
Ben bunu istemiyorum sadece affettirsin kendini istiyorum
Ee tamam dediklerimi yaparsan affettirir resmen köpek gibi peşinden koşar
Nasıl yani
Detaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
Burası yeterli
Alttarafı kıytırık bi fake hesap vercen
boş ver kanka
Hiç yazmayabilirdin
Neler yaşandı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?