Eski sevgilim kendisi ayrılmak istedi ayrıldık 2 hafta sonra tekrar yazdi hesabım acıkti hikayeyi beğendi ve erkek takipçi kabul etmişsin dedi bende evet ama GT yapmadım ayrıca kimseyle konuşmadım dedim bana hesabını ver yazacacim onlara dedi bende verdim bu hesapla daha önce konuştunuz mu diye yazdı
Neyse onun hesabı İslami içerik üretme amaçlı bı hesap benimkide kişisel bı hesap bende onun takip ettiği bı kız vardı kız onun videolarını beğenmiş bende kıza yazdım bu hesapla konuştunuz mu diye kızda evet dedi ama İslami açıdan soru sordu hangi hocaları dinliyorsunuz diye sonra konuşma bitti dedi siz kimsiniz dedi bende bı tanıdık dedim sonra kız eski sevgilime yazmış şöyle bir mesaj
selamünaleyküm kardeşim öncelikle kendimi çok kötü hissediyorum maddem konuştuğun biri var sevdiğin kişi yalniş anlamasın diye kimseye yazmamalısın yani onu bu durum uzebilir belkide niyetiniz kötü değildi ama şimdi kendimi zan altında hissediyorum yani insanların beni bu şekilde rahatsız etmesini istemiyorum sanki bir şey yapmışım gibi hissediyorum.
Sonra çocuk bana yazdı sen haddini aştın ne yapıyorsun sen ben senden izin alıp yaptım sen bendne gizli yapmssin üstelik bu kişisel hesap değil islami yayma amacli. hesao şimdi demezler mi İslam adı altinda neler yapiyorlar diye beni rezil ettin bu konuşma burada bitmiştir dedi
Bende haklısın düşünmem lazımdı özür dilerim dedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Gizem ya, eski sevgiliyle işler her zaman biraz karışık oluyor ama bence bu durumda olay fazla büyütülmüş. Sonuçta niyetin kötü değilmiş, sadece biraz merak etmişsin ve açıklığa kavuşturmak istemişsin. Tabii ki insan bazen olayın akışına kapılabiliyor, özellikle duygular hala tazeyse. Ama onun tepkisi de aşırı olmuş ya, sanki dünya yıkıldı. 😅
Bence sen zaten özür dilemişsin, üstüne düşmenin bir anlamı yok. Zaten ilişkiniz bitmiş, onun hayatındaki detaylara o kadar müdahil olmak zorunda değilsin. Biraz kendine alan tanı, kafanı topla. Belki ileride konuşmak istersen konuyu tekrar açarsınız ama şu an bırak herkes kendi yoluna baksın gibi görünüyor. Kendine dikkat et canım, moralini bozma ve her şeyden önce seni önceliklendir! 🌟❤️