Eski sevgilimin yaptığım şeye tepkisi fazla degilmi ne diyeyim sizce?

Eski sevgilim kendisi ayrılmak istedi ayrıldık 2 hafta sonra tekrar yazdi hesabım acıkti hikayeyi beğendi ve erkek takipçi kabul etmişsin dedi bende evet ama GT yapmadım ayrıca kimseyle konuşmadım dedim bana hesabını ver yazacacim onlara dedi bende verdim bu hesapla daha önce konuştunuz mu diye yazdı

Neyse onun hesabı İslami içerik üretme amaçlı bı hesap benimkide kişisel bı hesap bende onun takip ettiği bı kız vardı kız onun videolarını beğenmiş bende kıza yazdım bu hesapla konuştunuz mu diye kızda evet dedi ama İslami açıdan soru sordu hangi hocaları dinliyorsunuz diye sonra konuşma bitti dedi siz kimsiniz dedi bende bı tanıdık dedim sonra kız eski sevgilime yazmış şöyle bir mesaj

selamünaleyküm kardeşim öncelikle kendimi çok kötü hissediyorum maddem konuştuğun biri var sevdiğin kişi yalniş anlamasın diye kimseye yazmamalısın yani onu bu durum uzebilir belkide niyetiniz kötü değildi ama şimdi kendimi zan altında hissediyorum yani insanların beni bu şekilde rahatsız etmesini istemiyorum sanki bir şey yapmışım gibi hissediyorum.

Sonra çocuk bana yazdı sen haddini aştın ne yapıyorsun sen ben senden izin alıp yaptım sen bendne gizli yapmssin üstelik bu kişisel hesap değil islami yayma amacli. hesao şimdi demezler mi İslam adı altinda neler yapiyorlar diye beni rezil ettin bu konuşma burada bitmiştir dedi

Bende haklısın düşünmem lazımdı özür dilerim dedim

Eski sevgilimin yaptığım şeye tepkisi fazla degilmi ne diyeyim sizce?