Araf’ta kaldım: beni seviyor mu, amacı ne, sadece yakınlaşmak için mi dönüp duruyor?

Yeni barışmıştık, daha önceki ayrılık sebebim de bir hafta bana yazmaması ve sosyal medyada istek atmıştım, kabul etmemesiydi. Çok kötü ayrıldık, engelledi beni, ben de ağır konuştum, sonra o da konuşmuştu. Bir süre sonra döndü, kabul etmedim, zorladı. Ben de bu defa ilgi istiyorum, şımartılmak istiyorum dedim, hatta buluştuk, çok anlattım, aynı olacaksa olmasın dedim, hatta biraz yakınlaştık. Hava çok kötüydü, ben eve geçtim, yazmadı. Bir gün sonra ben yazdım, yazmadın dedim, sitem ettim, yoğundum dedi. Bir gün sonra yazdı, biraz konuştuk, akşam ben yazdım, çok konuşmak istemiyor gibiydi. O gece hep ben konuşmaya çalıştım, ben de kırıldım. O haline dönen o ama aynı. İki gün sonra yazdı, sitem eder gibi, ben de mesafeli davrandım, gitti. 11 gün yazmadı, ben yazdım. O dönem annem de rahatsızdı, onunla ilgileniyordum, senin ne sorunun vardı dedim, cevap vermedi. TikTok WhatsApp paylaşımlar yapıyor, bana yazmıyordu. 4 gün sonra yine yazdım, anlattım, konuşmak istemiyo ama haklısın deyip duruyordu. Bir gün sonra neyse üzerine gitmiyim dedim, normal yazdım, yine yoğundu. Dedim, müsait olunca yaz tamam dedi, gitti, bir hafta yazmadı. Ben de o bir hafta şüphe ettim, fake hesaptan takip ettiği kızlara yazdım. Bana yazmayan adam kızın birine kahve içmeye davet etmiş, kız söyledi. Bu da onları duyunca bana yazdı bir hafta sonra, sırf onu sormak için, sen mi yazdın çevreme dedi, hayır dedim. Niye günlerdir yazmadın dedim, cevap vermedi. Buluşmak istedim, ağladım, tartıştım, bana değer vermiyorsun dedim, ayrıldım. Ama ara ara konuşuyorduk, geçen doğum günümde fotoğraf paylaştım yanına da çiçek, bana laf atmaya başladı, hayatında biri var dedi, yok dedim. Tüm takipleri çıkarmış, bu aralar konuşalım diyor, kabul etmedim ama çok seviyorum. Onun derdi sadece yakınlaşmak gibi, sen bana kadınlık yap böyle olmazdı diyo ama zamanında yaklaştım, onda da öyleydi, ona bunu diyemedim. Güvenim kırıldı dedim, istemiyorum artık, arkadaşız dedim. Ama bu adamın amacı ne sizce, seven adam hiçbir sebep yokken neden ilgisiz olur e sevmiyorsa neden her ayrılıkta dönen oluyor, kafam çok karışık, lütfen bana yardım edin.
Araf’ta kaldım: beni seviyor mu, amacı ne, sadece yakınlaşmak için mi dönüp duruyor?