Arkadaşlar sevgilimle 4 aylık bi ilişkim var ve henüz buluşmadık bazı sebeplerden ötürü. Ama birbirimizde numaralarımız var ancak instagramdan konuşuyoruz alışkanlık olmuş öyle bizde. Sevgilimle ilk tanışırken hayatımda eski sevgilim vardı ve ben eski sevgilimle ayrılmaya çalışıyordum bunu bu sevgilim de öğrendi, sonra ben eski sevgilimle iletişimi kestim bu sevgilim de biraz zaman geçti geri döndü barışalı şimdi 1-1,5 ay oldu. Barıştıktan sonra benden fotoğraf istedi nude olarak bende tek seferlik atacağımı söyleyip ona bir fotoğraf attım. Daha atmadım. 2 gün önce yine istedi bu sefer atıcam diyip atmadım hatta dün aramızda böyle bir konuşma geçti bugün benle tek tük yazışıyor şu an bile yok ortalıkta telefonda takılmıyor tavır yapmış durumda. Sizce ne yapmalıyım?
Söz verdiğim için yazıyorum. Bundan uzak dur bunun istekler farklı ve zarar görürsün. Ama yok ben ne olursa olsun bununla gidebildiği yere kadar diyorsan günün sonunda pişman olan yine sen olacaksın gidebildiğin yere kadar git o zaman
Ohaa , benden de büyüksün, sanki ergen konuşması felan zanettim kusura bakma. Ama bence doğru biri değilmiş gibi geldi bana. Çok iyi niyetli insanlar var ve bu gibi saçma insanlarla uğraşmaya değmez. Bu gibi insanlar ne yaptığının farkında bile olmaz, bir anda sebebsiz bırakabilir yani