Sevgilimde art niyet var mı?

Merhaba arkadaslar benim bir sevgilim var sevgilimle 3 aylik bir iliskimiz var gecenlerde kuzenim bana kalmaya geldi kendisi benden 4 yas kucuk sevgilimden de 10 yas küçük her neyse bir olay oldu sevgilimle tartisma gibi sevgilim bana mesafeyi koydu o gün açıkçası bende ona kizgindim ve o gün sevgilim alkol iciyordu ben sevgilime sariliyorum sevgilim bana sarilmak yerine kuzenime sariliyor kulagina birsey soyluyor sevdigini belirtiyor gerce kuzenimle ilk tanistiklari zaman sevgilim beni öpüyordu ve kuzenim ondan rahatsızlik duymustu bende onu uyarmistim acikcasi o acidan belkide neyse eve gidince sordum sana ne söyledi diye sigaraya ne zaman basladigimi falan sordu dedi ertesi gün kafeye gittik erkek arkadasim basta evine davet etti dedimki kuzenim var biliyorsun o olmasa gelirdim neyse o sonra geldi kafeye kuzenim yanimiza gelmedi sevgilim israr etti gel diye falan o cok sonra geldi neden gelmiyor diye sordu ben dedim bizim ayri durmamizi istemiyormus bizi yakin gormeyi yakistiriyormus biz daha yakin olalim diye gelmek istemedi falan dedim neyse o gün pek ic ice degillerdi sadece vedalasirken sarildi baya o kadar onun disinda sey oldu sevgilim bana o gün kuzenimle ne yaptigimizi sormustu ayri bir zamanda bende sey dedim gezdik sonra birlikte uyuduk dedim o kelimeyi duyunca bir gülümsedi her neyse benim bir tane buyuk kuzenim var sevgilimden bir yaş küçük gecenlerde benim instagramimda geziyordu resimlerine baktı kim oldugunu sordu ooo falan yapti o sekil yani insan tereddut ediyor sizce art niyet var mi?

Sevgilimde art niyet var mı?