Sevgilimin farklı bir niyeti var mı?

22 yaşındayım ve ilk kez sevgilim oldu 5 aydır çıkıyoruz onu çok seviyorum buluştuğumuzda bir kez arabada kaldık öpüşmeye başladık sonra sevgilim benim bacaklarımı göğüslerimi ellemeye başladı. Bu her ilişkide olacak birşey mi çok iyi ve güvenilir. Rahatsız olduğumu söyledim sen gerildiysen asla bir daha yapmayız dedi sen mutlu olmazsan üzülürsen bende olamam ki diyor. Benden daha ötesini isteme dedim senin istemediğin şeyi asla yapmam sana istemem de dedi. Acaba böyle yaparak beni ilişkiye heveslendirmeye mi çalışıyor yoksa ben mi yanlış düşünüyorum. Seviyor eminim gözünden sakınıyor. Sadece öpüşürken bitek arabada oldu bu durum sizce kararında kalmak kaydıyla izin vermeli miyim. Şunuda söyleyeyim bu yaşıma kadar kimse olmadı hayatımda. Güvenemedim sevmedim. ama bu çok farklı diğerlerinden çevresinde saygın biri herkes güvenir ona. Onu mutlu etmek istiyorum kendimde mutlu olmak istiyorum. Dokunması hoşuma gidiyor ama asla ilerisini istemiyorum evlenmedikçe. Bana bir akıl verin bu normal mi göğüslerimi ve bacaklarımı eklemesi?
Sevgilimin farklı bir niyeti var mı?