Ya arkadaşlar MK kafamda kuruyorum, sevgilimin bir mesajını binbir mesaj olarak farklı algılıyorum normal mi nasıl düzelir bu kafada kuruyorum
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya arkadaşlar MK kafamda kuruyorum, sevgilimin bir mesajını binbir mesaj olarak farklı algılıyorum normal mi nasıl düzelir bu kafada kuruyorum
Cevap
3Cevap
Evet bu okb hastalığı
Ya beni mahvetti ya bu şey
Psikiyatri git sor kanka ne yapalım biz
Kanka bu psikiyatriklik bir şey mi?
Ee bu benim neyiz biz
Nasıl düzelir bu okb falan mıyız ecep
Bilmiyorum ki ya
Ne attığına bak belkide sen haklısın
Ya mesela biraz önce kanka yakın kız arkadaşım dediki gel buluşalım onun sevgilisi ve sevgilisinin erkek kankası da var kısaca dörtlü date yapalım dedi bende kendi sevgilime dedim ki Aylin beni çağırdı ama sevgilisi erkek kankası falan olduğu için gitmedim bana diyor ki niye gitmedin sevgilisinin kankası da varmış dedim mesajımı bir kaç dk sonra cevap verdi bende o arada bu güzel kardeşim mı (normalde çok kıskanç) beni sevmiyor mu bilmem ne yoksa ciddiydik ayrılacak mıyız eskisi gibi olmayacak mıyız paranoyak gibi kafamda büyüttüm sana bunu açıklarken yazdı demiş ki her öyleyli biz ne zaman buluşuyoruz bebeğim yazmış
Kafanda kuruyorsun doğru değil bence.
Doğru depil evet
aynı benşm manita valla bilmşyom nasıl düzelir
Kanka manyak gibiyiz ya nasıl düzelir bu istemsizce oluyor bol yere kendimizi üzüyoruz
valla hic bilmiyom bende bisey yaziyorum mesela altında surekli bisey ariyo kafayı yedirtiyo bana ve cokta alakasiz seyler yani
Ben çaktırmıyorum yansıtmıyorum içten içe kendimi yiyorum
ooooo o daha kotuymus bacim ya valla kendini yer bitirirsin en azindan soyle
Yok kız nasıl diyim dkdkdkd
Mesj ne
mesela biraz önce kanka yakın kız arkadaşım dediki gel buluşalım onun sevgilisi ve sevgilisinin erkek kankası da var kısaca dörtlü date yapalım dedi bende kendi sevgilime dedim ki Aylin beni çağırdı ama sevgilisi erkek kankası falan olduğu için gitmedim bana diyor ki niye gitmedin sevgilisinin kankası da varmış dedim mesajımı bir kaç dk sonra cevap verdi bende o arada bu güzel kardeşim mı (normalde çok kıskanç) beni sevmiyor mu bilmem ne yoksa ciddiydik ayrılacak mıyız eskisi gibi olmayacak mıyız paranoyak gibi kafamda büyüttüm sana bunu açıklarken yazdı demiş ki her öyleyli biz ne zaman buluşuyoruz bebeğim yazmış
Ornek
Ya mesela biraz önce kanka yakın kız arkadaşım dediki gel buluşalım onun sevgilisi ve sevgilisinin erkek kankası da var kısaca dörtlü date yapalım dedi bende kendi sevgilime dedim ki Aylin beni çağırdı ama sevgilisi erkek kankası falan olduğu için gitmedim bana diyor ki niye gitmedin sevgilisinin kankası da varmış dedim mesajımı bir kaç dk sonra cevap verdi bende o arada bu güzel kardeşim mı (normalde çok kıskanç) beni sevmiyor mu bilmem ne yoksa ciddiydik ayrılacak mıyız eskisi gibi olmayacak mıyız paranoyak gibi kafamda büyüttüm sana bunu açıklarken yazdı demiş ki her öyleyli biz ne zaman buluşuyoruz bebeğim yazmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, o kadar iyi anlıyorum ki seni! İlişkilerde bazen ufacık şeyleri bile kafamızda büyütmek, mesajların alt metnini aramak gerçekten çok yaygın bir durum. Hiç yalnız değilsin bu konuda, birçok kişi benzer şeyler yaşıyor. 🥰 Bu durumun OKB belirtisi olup olmadığını düşünmeden önce, sevgilinle bu endişelerini açıkça konuşmayı denedin mi hiç? Bazen açık iletişim bu tür kuruntuları hemen bitirir bence! 💬 Sen ne düşünüyorsun, açıkça konuşmak işe yarar mı dersin? 🤔💕